V, mint Viktória sorozat címét, hogy neveznéd át ha tehetnéd?
A kérdés azokhoz szól akik ismerik a sorozatot. :D
Nekem mindig is szúrta a szememet, hogy így nevezték el magyarul mikor a sorozatban nem Viktória a neve a főszereplőnek hanem csak Tori. Nyilván Victoria Justice után kapta de így mégis fura, hogy nem a sorozatbeli szereplő után nevezik el meg mi ez a "V mint"...simán lehetne akkor már Viktória...De én szó szoros értelemben GyőztesTori-nak neveném el és ez még jobban is hangzana, de lehet még Tori élete, Tori és barátai (és Jade)...ti hogyan neveznétek át? Vagy nektek tetszik e így ahogy van?
Szerintem a hangsúly kifejezetten a győzelmen van, mint a győzelem istennője, és hát Tori is győztes minden szempontból, népszerű, sok barátja van (és Jade :).
A címszereplő neve egyébként Tori Vega. Nem feltétlenül kapta a címét a főszereplő valódi neve (Justice) utána a sorozat. Lehet, hogy csak simán az eredeti jelentéséből indultak ki, mert hát Tori elnyeri méltó jutalmát (hellyel-közzel), csak ezt magyarba így átültetni, máshogy nagyon nem lehet.
A Tori élete elcsépelt lenne (Ryan élete, Brian élete...). A Tori és barátai meg kicsit Barney és barátai stílusú. Ráadásul ez sem túl egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!