Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak engem idegesít Marics...

Csak engem idegesít Marics Peti? -Megasztár

Figyelt kérdés

-utálom amiket mond és ahogy megnyílvánul

-úgy csinál mintha nem látott volna nőt mostanában és most keresne barátnőt azonnal és máris (lehetőleg egyszerre sokat) ehhhh

-kinézetre zsűriz

Sajnos utálom, ne értem, hogy ő mitől ilyen nagy szám.

okt. 14. 23:25
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Azt sem tudom ki az.
okt. 14. 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért rakták be, hogy ezt csinálja, hozza a suttyófaktort annak, aki erre vevő, és hogy a zsűri fennmaradó része komolyabbnak és kifinomultabbnak tűnjön annak a szemében, akit meg ez irritál. Ugyanúgy csak egy báb, mint az X-faktorban a cimbije; a rajongók csillámot hányhatnak, mások meg leverhetik rajta a frusztrációjukat. Míg a gárda többi tagjának a hülyeségeivel szemben elnézőbbek.

Általában erre a golyófogó-idegborzoló szerepre egy kb. csinos, fiatal nőt szoktak bedobni a zsűribe, hogy aztán minden évben le is cseréljék.

Szóval csak gumicsont.

okt. 15. 01:03
 3/9 anonim válasza:
22%
Csak téged idegesit. Normális ember nem néz ilyen f.s müsort.
okt. 15. 04:12
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Engem az ilyen műsorok idegesítettek, de lett egy csomó csatornám, szóval már nem.
okt. 15. 05:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem nem idegesít.Mert nem nézem azt a műsört.Így azt sem tudom,hogy ki ez a fazon.
okt. 15. 18:58
 6/9 anonim válasza:

Utolsó jól teszed hogy nem nézed

Borzasztó amit leművelnek ott mindannyian abban a műsorban…

Eleve furcsa embereket is juttatnak tovább, a tehetségeket pedig sok esetben kiejtik

Amúgy a kérdésedre a választ, igazából valóban kissé zavaró, bár ahogy elnéztem 1-2 pasit is megnézett magának a Petike…

Ellenben valóban ez messziről is bűzlik nekem

okt. 20. 22:38
 7/9 anonim válasza:
Mármint igen, az a része hogy kinézetre zsűriznek igazából
okt. 20. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Az az igénytelen alkoholista nyálgombóc idegesítőbb ott szélen, meg Rúzsa abban a hülyegyerek sapkában.
okt. 21. 23:28
 9/9 anonim válasza:
Alkoholista, az meg melyik?
okt. 26. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!