Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak engem idegesít az X...

Csak engem idegesít az X faktoros Janicsák Veca?

Figyelt kérdés

Jó, oké, elismerem, hogy jó hangja van, meg szép is, de semmi egyéniség, semmi extra, akárki énekelhetne az ő hangján. Van hangja, de nincs benne semmi plusz...

És ami a legjobban idegesít benne:

- Mindenen elbőgi magát, hogy jajistenemmileszmost. Tiszta gáz...

- Azt mondta még korábban, hogy neki ez az utolsó lehetősége. O.o Basszus, én azt hittem 20-21 éves! Milyen utolsó lehetőség?!

- Szerintem Janicsák papa minden szót megvásárol neki a zsűritől. A most szombati alakítása ritka sz*r volt, hamis, mintha a falat kaparta volna, és akkor agyon van dicsérve, hogy milyen kemény volt... Könyörgöm, feldöntött egy mikrofonállványt! Mi ebben a húdekemény?!

- Már a döntősök közé sem kellett volna jutnia...

Nem, ezeket nem azért vallom, mert ŐT utálom, mert Nickolast (vagy hogy írják) meg Vastag Tomit sem szeretem, mégis van bennük valami egyedi, meg van jellegzetesség a hangjukban!

2010. nov. 3. 08:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó a hangja,de mint maga az ember...A nagyképűségtől nem is lát..
2010. dec. 13. 12:18
 12/14 anonim ***** válasza:
34%
Egyáltalán nem nagyképű. És szerintem nem neki kellett volna kiesnie. Norbi az elején még jófej volt, de mostmár idegesít. A csillag születikben még jó is lett volna. Gyönyörű hangja van. Kész, ennyi.
2010. dec. 13. 18:10
 13/14 fokhagymásfagyi válasza:
Hát nézem ezt a főzős műsort a tv2 - n esténként, és igen, nagyon írritál ennek a nőnek a személyisége. Idegesít ahogy beszél, ahogy a fogai zavarják a normális beszédben. Idegesít a szemüvege, a metakommunikációja, és, hogy nincs semmi egyénisége.
2018. szept. 29. 10:51
 14/14 anonim válasza:

Az Ázsia expressz 2-ben nem hallottam énekelni, de olyan idegesítő arrogáns nőszemély, a hangja pedig irritáló.

Az eddigi "népszerűségét" szerintem lenullázta.

2019. szept. 27. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!