Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak engem idegesít az X...

Csak engem idegesít az X faktoros Janicsák Veca?

Figyelt kérdés

Jó, oké, elismerem, hogy jó hangja van, meg szép is, de semmi egyéniség, semmi extra, akárki énekelhetne az ő hangján. Van hangja, de nincs benne semmi plusz...

És ami a legjobban idegesít benne:

- Mindenen elbőgi magát, hogy jajistenemmileszmost. Tiszta gáz...

- Azt mondta még korábban, hogy neki ez az utolsó lehetősége. O.o Basszus, én azt hittem 20-21 éves! Milyen utolsó lehetőség?!

- Szerintem Janicsák papa minden szót megvásárol neki a zsűritől. A most szombati alakítása ritka sz*r volt, hamis, mintha a falat kaparta volna, és akkor agyon van dicsérve, hogy milyen kemény volt... Könyörgöm, feldöntött egy mikrofonállványt! Mi ebben a húdekemény?!

- Már a döntősök közé sem kellett volna jutnia...

Nem, ezeket nem azért vallom, mert ŐT utálom, mert Nickolast (vagy hogy írják) meg Vastag Tomit sem szeretem, mégis van bennük valami egyedi, meg van jellegzetesség a hangjukban!

2010. nov. 3. 08:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%

Mire jó mindenkit leszólni??

Vagy olyan jó??

Én nem nézem az X-faktort de a megasztárba is van olyan akit nem bírok..

De nem írok ki egy kérdést hogy milyen sz*r aki tetszik arról igen...

És mi van ha valakit megbántottál ezzel a kommenteddel? Hogy milyen sz*r meg hamis volt...

Jó elmondod a véleményed,oké ellehet de egy külön kérdést ki írni??

2010. nov. 3. 09:00
 2/14 A kérdező kommentje:

1, Már megbocsáss, de nekem ez az első ilyen kérdésem... Még egyikből sem szóltam le soha senkit...

2, Ez egy anonim oldal, ahol KÉRDÉSEKET tehetek fel, én meg feltettem egyet.

3, Kit bántottam meg vele? Hamis volt és kész! Még az én botfülemmel is hallottam! Nem "rekesztett", pedig abban a számban kéne, nem eresztette ki a hangját ott, ahol kellett volna. Én nem azt mondom, hogy ugyanúgy énekelje el, mint Christina, de azért kellett volna bele a vadság! Ami nem volt...

4, És persze agyon lett dicsérve, hogy milyen "vad" volt. Ugyan kérem...

5, A Nyári lányok sem voltak a kedvenceim, de a produkciójuk valami csúcs volt! Nagyon jóra sikeredett! Ezért is nem értem a döntést.

6, Ha Keresztes Ildikó tényleg annyira nem tudott volna dönteni, akkor azt mondja, hogy Veca menjen haza, így 2-2 lett volna az állás, és akkor kibontják a borítékot, így Ildikóról leszállt volna a felelősség...

Na, mindezekért gondolom, hogy a szavak meg Geszti döntése meg lettek vásárolva!

2010. nov. 3. 09:15
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Se egyéniség, sem stílus, de van valami, ami benn tartja: Az apja pénze. Ez köztudott.
2010. nov. 3. 09:25
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Én sem csípem, de a hangja nekem tetszik.
2010. nov. 3. 10:22
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Mármint szerintem most szombaton is nagyon jó volt. :D
2010. nov. 3. 10:22
 6/14 anonim ***** válasza:
69%

engem is idegesít:S miért pont őt kellett az élő adásba hozni?

Enikő,Katica, Dzsenfier közül bármelyik 1000szer jobb

2010. nov. 3. 12:01
 7/14 anonim ***** válasza:
61%
végrreee!!!!!tökre egyetértek a kérdezővel és az első kommentjével is
2010. nov. 3. 14:15
 8/14 anonim ***** válasza:
68%

Tény, hogy rock est volt! A Nyári lányok baromi jót énekeltek, megjegyzem, nem sírok, hogy kiestek, de 100x jobbak voltak Vecánál!!!

Már azt vártam, ki fogja azt mondani, hogy kijött belőle az állat! Akkor leköptem volna a tévét. Maga a szám választás is mellément, de ha a rockerek ilyenek lennének, már kihalt volna a műfaj. Ezt pont Keresztes Ildikó nem vette észre?! Én már azon csodálkoztam, hogy bekerült az élő adásba, mikor ott volt Katica, meg a Dzsenifer (ezt írták már előttem:). Geszti milyen X faktort lát benne?! Hol van az a plusz, amiért ez a műsor elindult? Jó hang, csinos pofi, ennyi... De ilyen nő/lány több ezer lehet az országban! Nincs stílusa, egyénisége, semmi, amire felkapnám a fejem.

A válaszokból az jön le nekem, hogy a Nyári lányok tisztességesen estek ki, pedig ott sem csóró a család. Valószínű az apjuk a tehetségüket mérette meg. Biztos vagyok abban, ha borítékot bontanak, a Veca ment volna haza. Nagyot csalódtam Ildikóban, a Nyári lányok meg az apjukkal együtt nagyot nőttek a szememben.

2010. nov. 3. 18:59
 9/14 anonim ***** válasza:
61%
Nekem még először tetszett a hangja,de aztán elkezdett idegesíteni az egyénisége, meg minden. Oké, elismerem, hogy jó hangja van, de valahogy már nem olyan szimpi mint az elején.
2010. nov. 3. 20:21
 10/14 anonim ***** válasza:
76%

Maximálisan egyetértek!

Iszonyatosan irritáló maga a csaj személyisége, az állandó nyafogása, és szerintem ritka idegesítő a hangszíne, én minden alkalommal a falat kaparom tőle!

Elejétől kezdve hülyét kapok tőle, és már akkor ledöbbentem, mikor olyan fantasztikus hangok estek ki miatta, mint Katica, vagy Dzsenifer.

És nem értem, mit keres még mindig itt?!

Oké, elég jól játssza, hogy tud énekelni, de a hangja akkor is borzalmas.

Remélem mostmár mihamarabb kiejtik, itt lenne már igazán az ideje!

2010. nov. 23. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!