Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mért ment el Ben (Istenes...

Mért ment el Ben (Istenes Bence) a Vivától?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 20:01
1 2
 11/14 anonim válasza:
0%
Há-há én mindennap talizok vele mert a növérem pasija! Én amugy fülig szerelmes vok bele!
2010. nov. 17. 20:50
 12/14 anonim ***** válasza:
ki a sz@rt érdekel h a nővéred pasija ? attól te egyáltalán nem leszel rajabb senki szemében
2010. nov. 20. 06:43
 13/14 anonim válasza:
0%
Az csak vicc volt! Bocsánat!
2010. nov. 20. 08:23
 14/14 anonim ***** válasza:

RTL minden 7köz nap este 4 vagy 5kor nekedvalóba szerepel a BEN meg kb este 11kor a belevalóvilágban, Nekem is ő volt a kedvencem! Fülig szerelmes voltam belé és találkoztam is vele amikor szegeden voltak, irtóó jó pasi nagyon szerettem őt, (és szeretem is)...amugy én először szilveszterkor láttam őt és ez volt a szülinapi kivánságom hogy lássam még és most beteljesedett! ilyet még... amugy én utálom zolát adát meg esztit is!!! zola egy b*zi aki mindig baromságot beszél és idegesítő meg ocsmányul néz ki!!

BEN A LEGJOBB!!

15/L

2011. jan. 15. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!