Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mért ment el Ben (Istenes...

Mért ment el Ben (Istenes Bence) a Vivától?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 20:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Október 31.-én lejárt a szerződése a VIVA-val és ezt a csatorna nem hosszabbította meg. Azt nem tudni, mikortól, valószínűleg akkor, amikor vége lesz a Nagy Vívás c. műsornak, és meglesz az új műsorvezető.
2010. nov. 2. 20:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Szóval, akkor nem voltak vele megelégedve?
2010. nov. 2. 20:34
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerintem átmegy egy másik csatornához (RTL gondolom), de nem hinném, hogy nem voltak megelégedve vele.

zsó

2010. nov. 2. 21:46
 4/14 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jó műsorvezető volt, a legjobb. Zola például ezerszer rosszabb nála, nekem az a pasi annyira unszimpatikus, ráadásul hadar is, nem is értem sokszor, mit mond... úgyhogy a viva ezzel megint lejáratta magát előttem.
2010. nov. 2. 22:38
 5/14 anonim ***** válasza:
bocsi, ez off volt, de a választ már leírták előttem :)
2010. nov. 2. 22:38
 6/14 A kérdező kommentje:
Sztem ízlések és pofonok.Nekek tetszik ahogyan Zola vezeti a műsort, nekem Ben volt egy kicsit fura.De nagyon sajnálom, hogy elmegy.Bár nekem a héten kötteték ki a vivám-digi- kiváncsi leszek az új műsorvezetőre...
2010. nov. 2. 23:08
 7/14 anonim ***** válasza:
nem is ment el
2010. nov. 3. 14:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Írjál neki e-mailt: istenesbence @ citromail.hu
2010. nov. 7. 18:08
 9/14 A kérdező kommentje:
Minek?
2010. nov. 9. 19:08
 10/14 anonim ***** válasza:
am meg ide is leírom mint egy ugyanilyen kérdésre.. a beszólásai miatt is voltak viták, szóval nyilván ez is bele szólt a dolgokban :))
2010. nov. 10. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!