Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vannak olyan televízió műsorok...

Vannak olyan televízió műsorok, amelyeket a műsorvezetők, játékvezetők, zsűritagok, szereplők miatt nem néztek?

Figyelt kérdés
Én a Szerencsekereket és az Észbontókat nem bírom nézni a műsorvezető, játékvezető miatt.

aug. 28. 06:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezek akkor is agyhalott műsorok lennének, ha intellektuális műsorvezetők bonyolítanák le.
aug. 28. 06:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Te meg akkor is buta maradnál, ha továbbtanultál volna, általános iskolás tananyag a szövegértelmezés.
aug. 28. 06:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szinte mindegyik :) Túl sok a műsorvezető szövege, kevés a játék, az igazi műsor. Inkább a műsorvezető és a zsűritagok szerepléséről szól már minden.

Pl. én szerettem az énekes tehetségkutató műsorokat régebben. De már nem bírom végighallgatni a zsűri "viccelődését", hülye hozzászólásait. Az egész műsort már szinte ez teszi ki. És nem is mondanak semmi értelmeset, érdekeset. Ezeket már nem nézem pont ezért.

aug. 28. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Én pl. bármikor megnézek egy műveltségi vetélkedőt amit Gundel Takács Gábor vezet, de olyanba biztos hogy belenézni se fogok, ahol Kasza Tibi, Majka meg hasonló kaliberű "műsorvezetők" vannak.
aug. 28. 20:58
 5/5 anonim válasza:
50%
3-as válaszolóval nagyon egyet tudok érteni. Én a Megasztárt pl régen nagyon szerettem, értelmes volt a zsűri is, szakmai véleményt mondtak. Most az x faktort pl nézni se bírom. Ugyanígy a vetélkedőket sem szeretem, mert mindegyikben összevissza kiabálnak.
szept. 6. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!