Ki szokott, és milyen gyakran, és mikor szokott késő éjjel, éjfélt követően, és hajnalban tv-zni? És ki milyen filmeket, sorozatokat, műsorokat vagy egyebet szokott a tévéjében nézni olyankor?
Figyelt kérdés
aug. 17. 00:05
1/5 anonim válasza:
Nagyon ritka, általában akciófilmet, vagy thrillert, krimisorozatokat, vagy ismétléseket... attól függ hogy mit közvetítenek.
3/5 anonim válasza:
Minden éjjel megküldöm az éjszakát 1-2 szuper horrorral.
Most épp az alien frenchise-t kezdtem elölről, hogy a legújabbra felkészüljek.
5/5 anonim válasza:
Ha ráérek, tehát amikor nem éjszaka dolgozom, és másnap sem kell korán kelni, akkor szoktam.
Nappal valamiért soha, csak késő este/éjszaka jön rám, hogy nézzem az ID (Investigation Discovery) bűnügyi dokumentumcsatornát, persze csak ha akkoriban van rajta valami jó műsor. “Testkamerák” és az “Üldözés ezerrel” jók, de kivételek, mert rajtuk kívül csak az igazi krimiket szeretem: ami végig bemutatja a nyomozás menetét, és csak a végén derül ki, hogy ki a tettes/gyilkos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!