Milyen Tv boxot vegyek?
Figyelt kérdés
Van egy Ok tévénk, nagyon szuper évek óta, de az Hbo max sehogy nem működik rajt. Letölteni nem lehet rá. Ráerőszakoltam de úgysem indul el.
Így jött az android tv box szóba.
De annyi féle van. Ezért kérek segítséget.
aug. 15. 13:26
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Meg is néztem, de az Euronicsban csak 22. Szombaton megyek érte. Köszönöm.
aug. 15. 20:28
5/5 anonim válasza:
Mindegyik jó kb. Én mindegyikre Kodi-t rakok és úgy használom (nem appként, hanem egy operációs rendszerként fut rajta, ennek van neve de most nem jut eszembe). Azon menni fog az HBO Max tekintve hogy kiegészítők által férsz hozzá a tartalmakhoz (bejelentkezel egy fiókkal amin van aktív előfizetés) Ezek full biztonságosak, sosem volt problémám velük és előnye hogy mondom, platformfüggetlen ezért a kompatibilitás nem lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!