Playstationt vagy X boxot vegyek?
Amelyikre pénzed van.
Amelyik játékkínálatát megfelelőbbnek találod. Van átfedés bőven, de vannak/lesznek olyanok, amik exkluzívok, általában ez szokott dönteni. Ha érdekel a Last of Us, a God of War, a Spiderman, akkor nincs mese (Playstation). Ha szereted a Forza sorozatot, vagy a későbbi Bethesda RPG-ket, akkor sincs (XBox).
Amelyik kontrollere jobban kézre áll.
Stb.
Mindkét hardver elég jó, semmit nem mond el önmagában a konzolról.
Fifa, Call of Duty, War Thunder, ami leginkább érdekelne, azokon szeretnék leginkább játszani.
Szia. Látom elkéstem, de azért leírom a véleményem és a játékkompatibilitás részleteit.
Én személy szerint az Xbox-ot preferálom, van egy Series S konzolom. Nagyon szeretem és lassan egy éve meg is van. Ahogy olvastam, Fifa, CoD és War Thunder érdekel. Így hát én megint csak az Xbox-ot javaslom. A War Thunder több tárhelyet foglal PS-en (barátom nagy war thunder játékos, ps-e van). És a Fifa meg kb az egész CoD franchise (kivéve a nagyon régieket) a Gamepass része, amiből is az Ultimate-et javaslom, ugyanis a Microsoft-nál vásárolva 4000 Forint egy hónapra, én Fiverr-en találtam egy srácot aki 5000 Forintért aktivált nekem 2 év Gamepass-t (nem tudom hogyan oldotta meg 5000 forint alatt). A folyamat a te szempontodból így néz ki:
1. Megváltoztatod a jelszót valamire.
2. Megadod a srácnak az új jelszót.
3. Belép a fiókodba és aktiválja.
4. Visszaváltoztatod a jelszót és NEM mondod el neki az újat.
5. Fizetsz 5000 forintot.
Ennyi az egész és nagyon jó és ami hatalmas vicc az az, hogy ez minden 2 évenként megismételhető. Addig meg végig is viszed sztem az összes CoD sztori módját meg az összes Fifát kimaxolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!