Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Takács Nikolas? Véleményeket...

Takács Nikolas? Véleményeket kérek =)

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 10:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Személyesen ismerem a Nikolast és helyre tennék pár dolgot:egyáltalán nem beképzelt,eszméletlen jó fej,nagyon laza és nem a managment találta ki neki ezt a stílust,mert ő mindig is így öltözött a magán életben is ,már a műsor előtt is.

Imád énekelni és hatalmas alázat van benne a zene iránt ami nagyon fontos.

Még egy tévhit:nincs neki lemeze,nem tudom ezt hinnan veszi az egyik hozzászóló.

Videoklipje jelent meg,de nem lett befutott pont a nem megfelelő manager és társai miatt.Ez még nem azt jelenti,h nagylemeze van.

Ramóna

2010. nov. 6. 21:03
 12/26 anonim ***** válasza:
46%
Szlovakiaban X faktor...Es a zsidokat birod?
2010. nov. 7. 09:01
 13/26 anonim ***** válasza:
Mert irigy vag yhogy egy szlovakiai magyar tobbre vitte mint nehany honfitarsad?
2010. nov. 7. 09:02
 14/26 anonim ***** válasza:

Annyira imádom,annyira jól néz ki,annyira jó hangja van :)

Neki szurkoltam az első perctől kezdve,és remélem ő nyeri meg! :) Bár kételyeim vannak mert ottvan Király L Norbi aki azért valljuk be nagyon tehetséges! HAJRÁ NIKOLAS!

2010. nov. 7. 22:02
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Valaki írta, hogy "még hogy az angol királynőnek kalapot!nevetséges egy királynőnek korona kell nem kalap!ebből látszik mennyire okos!"

Kicsi szívem! Nézd meg a következő képeket, vagy írd be a Google-ba, hogy az angol királynő. Rögtön az első kettő kép kalapban ábrázolja őt. Akkor meg minek mondod, hogy nem is ért hozzá?! Inkább te nem értesz hozzá! Hahó! Ez a 21. század. Nem István király korában, vagy mesékben vagyunk, ahol a királynak meg királynőnek csak koronája lehet! Azt csak nagyobb ünnepélyekkor, fogadásokkor veszi fel. Amúgy minden ilyen "nemesebb családból" -és most nem magyarokra gondolok- származó ember kalapokban jár. Úgyhogy amit írtál, az nagyon nem volt igaz.

Amúgy nagyon tehetséges, tökéletes a hangja, aranyos, mosolygós én nagyon szeretem őt, és nem értem, hogy minek párbajozott tegnap. Egyáltalán nem beképzelt, és abban egyetértek a zsűrivel, hogy a színpadon jobban énektanár, mint előadó. Ha mozogna, meg minden, akkor sokkal élvezhetőbb lenne a produkciója. És aki azt mondja a mostani X-faktor versenyzőire, hogy tehetségtelenek, akkor az vagy nagyon nagyon nagyon nem ért hozzá, vagy csak irigy, mert a mostani versenyzők Király L. Norbit kivéve mind nagyon nagyon tehetségesek! Norbi egyáltalán nem tud énekelni, csúnya is, de olyan nagy arc, olyan nagy személyiség, hogy nem lehet őt nem szeretni, és így értem, hogy mit keres még mindig ott. Tehát mindenki nagyon nagyon jó, és aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. Most már akárki fog kiesni, nem azért lesz, mert rossz, vagy mert nem tud. Ezek már mind elértek vmit és remélem nem tűnnek el kiesésük után sem! :D :)

2010. nov. 14. 13:47
 16/26 anonim ***** válasza:

CUKI.:$ ♥ ♥

és természetesen a hangja is jó.aki meg ismeri:kis mázlista :D.Nem akarsz bemutatni neki?xD

2010. nov. 21. 00:18
 17/26 anonim ***** válasza:
56%
09:01 mert??? bajod van a szlovákiai magyarokkal??? és a zsidókkal mi bajod? Neharagudj, de undorítóak az olyan emberek, mint amilyen te vagy! Szánalom a köbön.....
2010. nov. 21. 13:46
 18/26 anonim ***** válasza:
Kedves utolso valaszolo!Eloszor olvasd el figyelmesen az osszes valaszt,azutan reagalj es sertegess.En a november masodikai 14.37-re reagaltam,olvasd el es adj magadnak ket pofont.
2010. nov. 22. 11:57
 19/26 anonim ***** válasza:
56%

Legjobb pasi a világon!!(L)

Imádom,és az a hang,az a szem:P

2010. nov. 25. 10:16
 20/26 anonim ***** válasza:

11:57 ----ha valakinek válaszolsz, akkor írd oda, hogy melyik id˜őpontú emberkéhez akarod írni a kommentet!

Amúgy a véleményem nem változik, mi bajod a zsidókkal? És miért ne lehetne Szlovákiában x faktor? Mindenki majmol mindenkit manapság, simán lehet ott is x faktor.

És nem értettelek félre, tudtam hogy valakinek írod, attól az értelme ugyanaz maradt a válaszodnak... most komolyan nem vágod?? -.-"

2010. nov. 25. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!