Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Valaki már kinézte az egész...

Valaki már kinézte az egész Barátok közt sorozatot?

Figyelt kérdés

jún. 12. 20:28
 1/5 anonim válasza:
51%
Nagyon szeretném, nézem az RTL Goldon, de nem tudok vele lépést tartani és sok mindenről lemaradok
jún. 12. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Kinézte?
jún. 12. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
1998-ban amikor indult. 🙂
jún. 13. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Én csak régen néztem huzamosan. Tinikoromtól 29 éves koromig. Gyerekkoromban később csatlakoztam be, 10 éves koromban indult és akkor még jó gyerekként este 8 órakor takarodó volt. :D Amikor a Fim+ újrakezdte, akkor elkezdtem újra és becsatlakoztam. 2018-ig néztem az RTL-ről, amikor meguntam. Akkor már nagyon elment rossz irányba és ráadásul ezenkívül nem is TV-ztem 2013-tól. Majd a legvégét megnéztem. Most az ismétlést párom által látom időnként, ő nézi. Illetve üdüléseim alatt esténként unalomból nézem. :D Párommal megállapítottuk, hogy 2007-ben leginkább Juli beiktatásától már elindult egy trágya irányba. Nem konkrétan Julival van gondunk, csak valahogyan a sztoriláncokat hozzá kötöttük be.
jún. 17. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Van aki emlékszik rá erre a részre?

Hol tudnám meg nézni?

Amikkor megy a zene és a Emília mikrofon előtt beszél az elvárásokról és a csalódásról.

júl. 3. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!