Ki van még úgy vele, hogy ha tehetné, egész életében csak filmeket és sorozatokat nézne?
Figyelt kérdés
Az élet sokszor annyira kiábrándító, unalmas, monoton, demotiváló. Emiatt olyan jó elmerülni a fiktív világban, ahol mi döntjük el kedvünk szerint, hova szeretnénk bepillantani. Utána meg olyan rossz a saját életünkbe visszazökkenni.
Nyilván akinek csodás, szipi-szupi élete van, az nem így érez, bár az is elvágyódhat "más" világokba. :D
2022. márc. 10. 17:06
2/8 anonim válasza:
Én! Mert én imadom a filmeket,és a sorozatokat :D
3/8 anonim válasza:
Hosszú betegség miatt kb csak filmeket tudtam nézni egész nap, senkinek nem kívánom. 1-2 hónap alatt teljesen ki lehet égni, pedig mindig is szerettem filmeket nézni. Egyébként van pár alap szituáció, és ezt ismételgetik, max mások a szereplők. Egy idő után a borító/nyitókép alapján el tudtam mesélni a filmet nagyvonalakban, úgy hogy meg se kellett néznem. És ma már csak a nagyon különleges/látványos/csavaros filmeket vagyok képes végignézni, ilyet is csak ritkán.
4/8 anonim válasza:
Én , ha tehetném csak sorozatokat néznék ( filmeket nem szeretem), és könyveket olvasnék. Munka és alvás helyett is. Persze ezért nem adnak fizetést, így marad a szabadidő amiből ezekre áldozok:) esténként és hétvégén.
6/8 anonim válasza:
Én én én én én!!!! Teljesen egyetértek azzal amit leírtál! Szappanopera-török sorozat függőként megértem a helyzeted :D
7/8 anonim válasza:
Ezt csinálom 30 éve.
Meg néha buli és kirándulás.
Páromat se zavarja.
Meghagyom másnak a nagy életet.
8/8 anonim válasza:
Én szeretek filmeket nézni. Ha egy film története érdekes az tényleg szórakoztató lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!