Ez a Szíj Melinda nektek unalmas már? Nem értem, hogy szavazhatnak rá. A színjátszó szakkörbe való.
Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 23:26
11/12 anonim válasza:
Szerintem is megjátsza magát!remek szinésznő!ének tudása viszont nulla!soka sajnálják,vagy épp dicsőítik,hogy milyen bátor,hogy a sok nehézség ell. is ki mer állni!sztem látszik az arcán,h jót röhög azokon akiket meg tud vezetni!aki szereti gondolja végig,h miért?!azért mert talán magát látja benne?hát ez az!ezzel akarja a nézőket manipulálni!
12/12 anonim válasza:
én személy szerint nem szeretem, és tényleg elegem van belőle. de azért az túlzás,hogy nulla a hangja. az igenis jó, és különleges. viszont Kökény Attila szerinem sokkalinkább megérdemelné a győzelmet, ő tényleg szívből tesz mindent, és elképesztő hangja van, természetesen figura és még hozzá igen sármos is. :) szeretném ha ő nyerné meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!