Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ez a Szíj Melinda nektek...

Ez a Szíj Melinda nektek unalmas már? Nem értem, hogy szavazhatnak rá. A színjátszó szakkörbe való.

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 23:26
1 2
 1/12 anonim válasza:
he?
2010. okt. 29. 23:28
 2/12 anonim ***** válasza:
29%

1, baromi rossz témakör

2, te oltári nagy marha vagy! vagy olyan jó mint ő? Akkor legközelebb irány a megasztár kis édes. Vajon miért van mindig az első helyen? Mert egyesekkel ellentétben van tehetsége. Színjátszó szakkör? Hol élsz te? Ott hatalmas a túlzás és a túljátszás -.-

2010. okt. 29. 23:29
 3/12 anonim válasza:
51%

Sztem a mai világ túl ferde, és torz. Nem kell őt szeretni, sem elismerni, de feleslegesen, a semmi miatt bántani sem korrekt. De hát manapság az emberek lelkivilága...

Én nem vagyok oda Szíj Melindáért, de szebb lenne a világ, ha hasonló kaliberül emberből lenne több, nem a megjátszós, mű, felszínes, és legfőképpen a buta emberekből.

2010. okt. 29. 23:30
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
de, unalmas. Már a nemlétező f.szom tele van vele, hogy minden újságból ő folyik.
2010. okt. 29. 23:30
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
amúgy meg honnan tudjátok, hogy ez a szíj melinda nem játsza meg ezt a szende imázst? nem tudhatjuk....
2010. okt. 29. 23:31
 6/12 anonim válasza:
9%
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2010. okt. 29. 23:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem ő a kedvencem, szóval számomra minden, csak nem unalmas.
2010. okt. 30. 08:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Elegem van a folytonos nyafogásából, hogy ő nem jó, nem akar ott lenni, stb.... Minek jelentkezett akkor?
2010. okt. 30. 12:56
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

szerintem nem játsza meg magát ő tényleg ilyen.

de igaz hogy akkor mért jelentkezett ha úgyis azthiszi hogy nem fog győzni, vagy nem odavaló?

2010. okt. 30. 15:16
 10/12 anonim ***** válasza:
hát valóban furcsa nekem hogy folyton önmagát ostorozza. ebből valóban elege lehet az embernek. ám tényleg azért van bent, mert nagyon jól énekel.
2010. okt. 30. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!