Szerintetek meddig tartja még bent a zsűri a megasztárba azt a kislányt? Nem irritál benneteket hogy hetek óta kiesésben van de mindig bent tartják?
Figyelt kérdés
2 együttest is haza küldtek helyette.Szerintem ez nagyon ciki.Mondjuk az egész megasztár az.Bár kíváncsiságból mindig belenézek hogy ki esik ki de nézni nem bírom annyira szánalmas,zsűristől,műsor vezetőstől együtt.(Liptaival az élen)2010. okt. 29. 11:52
1/6 anonim válasza:
Szerintem sem ott lenne a helye annak a kislánynak!
Még nem kiforrott a stílusa, a hangja még változni fog, érzelmileg még nem érett, nincsenek olyan tapasztalatai ami jó előadóvá tenné.
Csak azért van bent, mert cuki.
Am érdekes h már a nézőknek is elege van belőle, hiszen már többször majdnem ő esett ki, a zsűri mégis ragaszkodik hozzá. Sztem a Mester aki legjobban ragaszkodik hozzá, a Fridi már rég kiszavazta volna.
Sztem még max 1x mentheti meg a zsűri, már az is ciki lesz ha harmadszorra megteszik, de 4x az már bűűn! :D
Nem hiszem h tudna olyat produkálni ami által nem lenne benne a 2 kieső-jelöltben.
Tehát sztem még max 2 hétig lesz bent, ha tovább az csak a műsor milyenségét igazolja...
2/6 anonim válasza:
De még az a legrosszabb, hogy elvették az esélyt attól a két együttestöl... Ők még akár lehetnek sztárok és még hasznuk is lesz belőlük, közben az a lány pedig úgy sem lehet nyertes, és mégis benttartják...x.X... Hiába mondogatja, hogy ő azt akarja, hogy 1formán fiselkedjenek vele mint a többi felnőtt versenyzővel, szerintem élvezi, hogy mindenki cuki-mukizi O.o ... De ők tudják... Ha a zsűri szerint megérdemli...Hajrá...
3/6 anonim válasza:
A Fivérekért nagyon kár volt, nagyon sajnálom hogy nem oket választották, hiszen milyen hangulatot varázsoltak oda. Annának szerintem elég jo a hangja, de akkor is neki még lehetne késobb is esélye... a Fivéreket szívesebben hallgattam volna.
4/6 anonim válasza:
A Fivérekért kár volt tényleg. Liptaival mi bajod? Még mindig ugyanaz a dögös, belevaló nőci. A Big Brother óta mintha egy percet sem öregedett volna. A Mega szerintem hangulatában jobb szinten van, mint az X.
5/6 anonim válasza:
na végre valaki, aki szintén nem szereti Claudiát... hát szánalom az a nő, minden mondatában van egy rakás hiba meg nyelvbotlás.
6/6 anonim válasza:
Liptai Claudia nem csak a "Jóban Rosszban"- ban nagy színész hanem az életben is sztem egy nagy k*rva. Már bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!