Valahogy meg lehet oldani, hogy a külföldön előfizetett Netflixen lehessen nézni Magyarországi filmeket?
Feszültségemben a helyesírást is eltoltam: magyarországi, folyton
A Marsra magyar!-t nézném, de megfosztanak tőle.
Szia!
Bérelj egy Magyar VPS szervert, azon telepíts egy VPN szervert (Mondjuk Wireguardot), a config fájlt töltsd le onnan magadnak, és kapcsold be a gépeden a VPN-t, vagy ahol nézni szeretnéd. Ha valóban Magyarországon van az IP címe a szerverednek, akkor mennie kell a dolognak. Én így néztem HBO Maxot, meg Disney Plust külföldről tavaly nyáron, egy olyan országból, ahol ezek a szolgáltatások nem érhetőek el. És még olcsóbb is, mint ha VPN szolgáltatást vennél, mert csak egy csupasz szervert kapsz, és a legolcsóbb is elég erre, és azt telepítesz rá, amit szeretnél.
Magyarországon több VPS szolgáltató is van, keress egy számodra megfelelőt.
Magyar filmeket valóban nem ad fel rákeresve sem.Sőt egy idő után elkezd németesedni .
Nem ad fel magyar leiratot pl.
Itthon le szoktam tölteni amit szeretnék és így még tudom nézni.
Próbáld VPN-el, ott be lehet állítani, hogy magyarországi IP címről csatlakozz a Netflixhez, ezért a magyar tartalmat lásd.
(Bár ha nagyon szigorúak, akkor ellenőrizni fogják, hogy melyik országban, milyen kártyával fizetsz elő és nem hagynak trükközni, de egy próbát megér.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!