Házasság első látásra című műsorban melyik párnak van legnagyobb esélye együttmaradni? Bár szerintem úgy hosszú távon semelyiknek,inkább így kérdezem, hogy melyik pár a legösszeillőbb?
Figyelt kérdés
ápr. 25. 10:51
A kérdező szavazást indított:
János és Nelli
Laci és Hilda
Peti és Enikő
Csabi és Gyöngyi
Geri és Bogi
6 szavazat
1/10 A kérdező kommentje:
Direkt hagytam ki Andrist és Petrát,az egyértelmű volt, hogy nem.
ápr. 25. 10:52
2/10 anonim válasza:
Egyiknek sem. Emlékszel az Összeesküvők című műsorra a Tv2-ről? 2011-ben ment. Ott is a győztesek pikk-pakk elherdálták a nyereményt, aztán szevasz tavasz.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem ugrik be ez a műsor, valószínűleg nem láttam.
Azért az durva, hogy legalább a becsület kedvéért 1 egymásnak való párt összehozhattak volna. Akkor se lett volna kisebb a nézettség.
Lejáratják a pszichológia tudományát is valamennyire ezzel. Bár nyilván nem a tudomány tehet erről.
ápr. 25. 13:08
4/10 anonim válasza:
Alekosz is szerepelt az Összeesküvőkben.
5/10 anonim válasza:
Hilda és Laci jók együtt, de szerintem ott a távolság közbejátszhat. Na majd kiderül, hogy azóta mi van velük, mert a műsort majdnem egy éve forgatták. Azóta sok minden történhetett. Andris és Petra kibékültek sok közös fotót osztanak meg Instán meg vannak zenéik is. A többiek is jóban vannak, de nem tudni, hogy egy év elteltével együtt van e még valaki. Szerintem Enikő és Peti kapcsolata se lesz örökre szóló. Csabi és Gyöngyi cuki együtt, de majd kiderül. Biztos lesz majd cikk, hogy manapság mi van velük.
6/10 A kérdező kommentje:
Csabi és Gyöngyi valóban cukik de ez édes kevés. A kémia szemmel láthatóan nem működik főleg Gyöngyinél. Evidens, hogy előbb-utóbb lelép. Csabi meg akkor ha visszahívja az ex. Oszt pá.
máj. 1. 11:43
7/10 anonim válasza:
Eddig annyit lehet tudni, hogy Gyöngyi és Csabi mai napig, egy éve együtt vannak igaz még nem laknak együtt. Hilda és Laci pedig szakítottak, de barátok maradtak.
8/10 A kérdező kommentje:
Lacinak a szeme se állj jól, amolyan zsivány típus. A végén is elválik de ad egy másik gyűrűt. Szánalmas! Nem irigylem azt a nőt aki szül neki.
máj. 1. 20:08
9/10 anonim válasza:
Egyik pár se maradt végül együtt csak Csaba és Gyöngyi. Igazából mindenki barát maradt mindenkivel kivéve Enikőéket ők nem tartják a kapcsolatot Enikő ki ment külföldre valami hajóra dolgozni.
10/10 A kérdező kommentje:
Ha Enikőnek Peti volt a tökéletes akkor miért érdekelte más ugyebár!
A másik meg a bocsánatkérés, lehetett volna hatásosabb. Mondjuk, ha letérdelt volna Peti megbocsátott volna. Az ilyeneknek a jó szívük a gyenge pontjuk. Persze lehet színészkedésnek nézte volna a jelenetet. Ezért kellett volna megmagyarázni a "dolgokat"...
Tuti lett volna nézettség még több. Ezt se tudjuk meg soha!
Pedig Enikőnek lehet "gyakorlata" bocsánatkérésben, szerintem. 😁
máj. 11. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!