Nem kellett volna a Házasság első látásra szereplőin valami pszichés felmérést végezni?
Elég szégyen a magyar társadalom mentalitása, ha a balhét szórakoztatónak tartják úgy, hogy nem kabaré-jellegű, hanem valós konfliktus!
Én csak Enikőt és Petit tudtam korábbról a tv-ből, mást nem ismertem. Enikőt azonnal felismertem a Házasodna a gazdából, Alfonz Őt választotta végül, de nem lett belőlük semmi, Alfonz miatt - “fiatal vagyok még” . Petinek meg a neve volt azonnal ismerős, Kriston Péter, mint ha anno az Exatlonban hallottam volna, és igen, 2. évad - kihívók
Őszintén megmondom, Andris nem normális! Ok, hogy külsőre Petra nem az esete, de akkor ezt még megalázva ki is jelenti, és sokszor olyan b#nkó módon viselkedik...
Bogi egy fokkal jobb, de Ő meg mentálisan eléggé labilis.
Egy normális párkereső műsorban amúgy releváns (lenne), ha az előzetes elbeszélés alapján a konkrét ideált is meg kellene említeniük a jelentkezőknek, és nem pedig csak pár röpke kijelentés/megnyilvánulás alapján eldönteni, hogy ki kihez illik!
Na meg persze minden házasságban vannak olykor viták/összezörrenések, ez olykor elkerülhetetlen, de Nekik egymás közt kell megoldaniuk/megbeszélniük, hogyan tovább, itt viszont a pszichológusok csakis kizárólag annyira tökéletes kapcsolatot akarnak, hogy a legkisebb affér miatt is kötelező megbeszélésre hívják Őket - kész vicc.
Amúgy Hilda és Laci annyira egymásra hangolódtak... az esküvőn Hilda megnyilvánulásából nem gondoltam volna, hogy belőlük tényleg álompár lesz! Legalábbis majdnem ott vannak, bármikor “leomolhat köztük az utolsó fal is”.
"...akiknek csak folyamat megnehezítik a dolgukat."
Helyesen: "...akiknek csak FOLYAMATOSAN megnehezítik a dolgukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!