Mitgondoltok arról, hogy a Való Világ című műsorban még a wc-be is kamerát szereltek, ez nem jogsértő?
Szerintem ez azért sok, szerződések ide vagy oda ez az emberi méltóság kizsákmányolàsa.
Én mondjuk guggolva szeretek wc-zni és alaposan szeretem magamat megtisztítani.
Vannak emberek, akik wc-zés utàn (szinte mindig) pillanatok alatt kitöltik és már mennek is tovább a kis dolgukra.
Ez olyan, mint egy szupererô 😂
A lényeg a lényeg, szerinted is sok ez a wc-ben kameràzós dolog avagy nem?
Adásba nem kerülnek be a konkrét vécézési jelenetek. Azért van bent kamera, mert oda el tudnának bújni és teljes holttér lenne. Ha mutatnak is felvételt, akkor vagy nem a dolgát végzi aki ott van és csak beszélget, vagy kitakarják. Ilyen bevágásokból is elenyésző mennyiséget használnak csak.
Aki eljut odáig, hogy bevállalja a folyamatos megfigyelést, és megszokja ezt a tudatot, túl tud lendülni a vécézés kérdésén is. Te magadból indulsz ki, és neked ez egy intim dolog. Aki bemegy a tévébe előadni magát, annak még a szarás is produkció.
"Szerintem ez azért sok, szerződések ide vagy oda ez az emberi méltóság kizsákmányolàsa."
Már maga ez műsor típus az emberi méltóság sárba tiprása..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!