Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kiváncsi vagyok aa véleményete...

Kiváncsi vagyok aa véleményetekre, mitgondoltok /blog-anime-cél)?

Figyelt kérdés

Pár napja írom.Kiváncsi vagyok a kritikákra:

[link]

Köszönöm!

2014. márc. 8. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Heló!

Kinézetre lenne még mit javítani rajta, de nem ez a legfőbb gond.

Hanem a helyesírásod. Vagyis annak teljes hiánya. Borzalmas!!! A fogalmazásoddal is vannak gondok, de a helyesírás. Mielőtt belefogsz egy újabb iromány elkészítésébe, nem ártana megtanulni írni, emrt ez gyalázat.

Továbbá sértés az olvasóid felé. Elvárnád, hogy bárki is így álljon neki az ovlasásnak? Hogy kínszenvedés minden sor? Tiszteld meg azzal a leendő látogatóidat, hogy legalább az írásra odafigyelsz, elvégre ez egy blog.

Mielőtt kiteszel bármit is, olvasd el többször, javítsd, mert egy-két hiba nem a világ, de az, hogy szinte szavanként vannak irtózatos elírások és nonszensz dolgok, az eléggé kínos és röhejes.

2014. márc. 8. 15:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Az előző válaszolóval egyetértek, néhol elég furcsa szavak képződtek az elírások miatt. Mielőtt kiraknád a bejegyzést, legalább egyszer olvasd át, mert bizonyára találnál egy pár ordító hibát.

Tartalmilag pedig - nem akarlak bántani - őszintén szólva nem nagyon látom értelmét a blognak. Az átlagembert egy másik átlagember élete nem érdekli különösebben - főleg, ha az ennyire mentes a részletektől, illetve mindig csak annyit írsz, hogy "edzés volt", ami jaj, de kemény, olimpia, stb. Hogy mit sportolsz, az valamiféle titok? :)

Szerintem ez az egész egy naplóba való, nem feltétlen van értelme mindezt egy blogba önteni. Vagy, ha mégis, akkor leírhatnád a napjaidat részletesebben, miért az az álmod, ami, esetleg miféle tapasztalatokat szereztél. Bár azt is látom, az animék felé is elhúzódik a téma - tulajdonképpen miről akarsz egyáltalán írni?

Bár ilyenkor mindig leírom azt is, hogy ez még mindig jobb hobbi, mint az egész napos tévé előtti punnyadás, porcicatenyésztés (bár én ezt komoly, haladó szinten űzöm :D), féjszbúkolás és társaik. Ha élvezed, nyugodtan folytasd és ne érdekeljen, ha valakinek nem tetszik!

2014. márc. 10. 20:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtök véleményét!

A helyesíráson már dolgozom,észre sem vettem eddig.

Maga a blog nem a napjaimat írja le részletesen.Gondolom az olvasókat nemérdekli,hogy én mikor mit csinálok. Igyekszem a cselekvések alatti gondolatokat, érzelmeimet és gyengeségeimet leírni, melybe a névből adódóan belefűzöm az animéket is!:)

2014. márc. 11. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!