Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A mai 25-30 evesek neznek még...

A mai 25-30 evesek neznek még tv adokat?

Figyelt kérdés
febr. 12. 10:17
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Én több, mint a duplája vagyok, de szekvenciális műsorsugárzást alig-alig. Egy-egy műsort csak.

De biztos vagyok benne, hogy minden korosztály néz hagyományos adókat. Nincs mindenkinek internet elérése. Sok helyen csak 4-5 adót tudnak nézni.

febr. 12. 10:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A reklámok miatt már jóformán minden nézhetetlen. Nem is értem, miért ragaszkodom a csomaghoz. Már csak a net miatt éri meg, vonalas telefont már nem használ senki, a tv az említett okok miatt nézhetetlen. Néhány sport esemény miatt van még tv.
febr. 12. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
33 vagyok, idejét se tudom, mikor néztem tv adást utoljára. Talán 12-13 éve, mikor még hazajártam anyámékhoz hetente.
febr. 12. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Igen. Mindig megy a tv mert kell hogy valami menjen. Nem fizetek elő semmire ahol online tudok filmezni. Ingyenesen nézek valamit ha akarok mert van smart tvn de sokszor lusta vagyok vagy magam se tudom mit néznék. Így mindig megy a tv de nem követek benne semmi sorozatot max ha tudom mi mikor megy akkor odakapcsolok de rendesen filmet, sorozatot online nézek mert a reklámokat nem bírom
febr. 15. 09:53
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
elég sokan. A gyakori nem mérvadó.
febr. 16. 11:31
 6/10 anonim ***** válasza:
59%

Egyáltalán nem. Elenyésző az a mennyiség és azok is inkább csak azért, hogy a háttérben szóljon éppen valami. Én nagyritkán pár havonta nézem a TLC-t 1-2 műsor erejéig mert azon mennek olyan műsorok amik máshol nem, de mivel magyarországra is megérkezik majd a Discovery+ ami magába foglalja majd a TLC tartalmait így már azt a havi pár alkalmat is beszüntetem.

Régebben néztem rendszeresen RTL híradót de már azt is visszanézem inkább neten. Lemondani viszont nem fogom mert ha lesz majd X Faktor meg ilyesmi annak a válogatóját azt megszoktam nézni a sok hülye miatt kikapcsolódás gyanánt. De a hétköznapokba inkább elindítom a YouTube-ot a TV-n aztán inkább az szóljon mint az idegesítő és hangos reklámok.

febr. 19. 02:42
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
de, bizny elég sokan. mondom nem agyakoria mérvadó.
febr. 19. 11:22
 8/10 anonim ***** válasza:
7# egyik ismerősöm se néz TV-t. Én gyakorikozok egyedül.
febr. 19. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:
64%
9 nekem meg minden ismerősön néz tv-t.. A tv eladások száma elég magas, akkor miről beszélünk? LOgisztikai kpban dolgoztam napi 8-10 tv volt legalább, de még óriásképernyős is.
febr. 19. 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
9# 🤦 TV-n elég sok mást is lehet nézni, mint tv adást. Van nekünk is TV KÉSZÜLÉK, de az a monitor a számítógéphez, így vagy youtube megy rajta, vagy streaming. Tv adást nem nézünk tizenéves korunk óta.
febr. 19. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!