Ki örül Domokos Fanni kiesésének?
Azért utálják Fannit sokan, mert még mindig ott tartanak az "értelmesek", hogy KAtica, Enikő vagy Jenifer kellett volna helyette....
Én sajnáltam, hogy kiesett, mert nekem csak az ő előadása és Nikolasé tetszett, a többi nem. Most sokkal jobb volt mint múlthéten. A múltheti alapján őt küldtem volna haza, de most nagyon jó volt. Nekem amúgy is szimpi volt és sajnáltam is, mert sokan utálják.
Az a baj, hogy nem a hang és tehetség alapján szavaznak az emberek, hanem szimpátia alapján. Ott van a Norbi, akinek hangja 5-ös skálán nálam 1-es, mégis sokan szeretik, mert jópofa gyerek. Lehet, hogy aranyos és szórakoztató az előadása, de akkor sincs hangja. A lassú dalokat pedig el kéne felejteni, mert borzalmas volt. Pont azért mert az nem volt benne amit tud, csak ének, és nem az az erőssége. Azért Keresztesnek sikerült elhitetnie sokakkal, hogy milyen jó volt. Még jó, hogy a többi mentor nem volt elfogult.
engem irritált a nyávogása
örülök h kiesett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!