Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki kellene ki essen az X-Fakto...

Ki kellene ki essen az X-Faktorban?

Figyelt kérdés
Vagy ha később írtok, ki kellett volna?
2010. okt. 23. 21:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
varga tomi
2010. nov. 7. 10:28
 32/37 anonim ***** válasza:
Vastag Tamás-nak hívják... Ha irsz leagáll normálisan ird le a nevét.. am szerintem Vastag Tominak jó hangja van..
2010. nov. 7. 12:39
 33/37 A kérdező kommentje:

Szerintem is:)

Én Vecának szurkolok és Nikolasnak , utánna jönnek a Vastak tesók:D Majd Dorka:D

2010. nov. 7. 12:53
 34/37 anonim ***** válasza:
Legközelebb Vastag Csaba menjen haza.
2010. nov. 7. 12:57
 35/37 anonim ***** válasza:
Szerintem Dorkának kellett volna most távoznia, bár már hetekkel korábban kiraktam volna. Hiába aranyos, meg szimpatikus, de hallom, hogy állandóan hamis, nem való oda.
2010. nov. 7. 14:08
 36/37 A kérdező kommentje:

Szerintem még hazamehet Wolf Kati és a NonStop, utánna menjen csak Dorka!

Helyes,kedves és gyönyörű hangja van!

2010. nov. 7. 16:03
 37/37 anonim ***** válasza:
Helyes, kedves, de unalmas és egyáltalán nincs olyan jó hangja, vagy legalábbis nem tudja használni, mert állandóan hamis. Nem csak néha, ha mondjuk rossz hete van, hanem folyamatosan, hétről hétre hallani. És ezt a mentorok is megjegyezték már nemegyszer. Na mindegy, aki jó, az úgy is be fog futni később, akármikor esik ki, de a Dorka szerintem nem lesz közte.
2010. nov. 7. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!