Ki kellene ki essen az X-Faktorban?
Figyelt kérdés
Vagy ha később írtok, ki kellett volna?2010. okt. 23. 21:33
21/37 Vilcsianyuja válasza:
A Nyári lányoknál viszont az alacsonyabbiknak fel kellene adni az "én is vagyok olyan jó, mint a tesó" hozzáállást, és nem túlvibrátózni, hanem aláénekelni szépen, mert ettől, amit most művelnek, megfájdul a fejem. Hülyén hangzik, de interferál a két hang. Zavaró nagyon.
22/37 anonim 

válasza:

szerintem a summer bitchesnek kellett volna inkább...
24/37 anonim 

válasza:

a zsűri a hibás, amiért összerakták a Nyári lányokat,
pedig külön-külön szuperek..Ugyanez volt a helyzet Mimi és Gergő duóval..Egymásra erőltették őket, pedig csak gyengítik egymást..
Szóval a Nyári lányok igenis teheségesek csak nem duóban.
25/37 anonim 

válasza:

Már múlt héten is Fanninak kellett volna sztem mennie, így örülök, hogy ő esett ki végre :)
26/37 anonim 

válasza:

Egyértelműen a Janicsáknak kéne kiesnie. Nincs OLYAN jó hangja, kizárt, hogy eljutott volna eddig, ha nem az lenne az apja, aki.. A Nyári Lányokat pedig sajnáltam, mert az előző, és az előző előtti (párbaj) produkciójuk nagyon tetszett, nem érdemelték meg a kiesést. Továbbra is hajrá Non Stop, és Király L. Norbi! *_*
27/37 anonim 

válasza:

sztem meg állati különleges és szép hangja van Vecának:S
29/37 anonim 

válasza:

Szerintem Veca a legjobb... aki enm hallja milyen különleges és gyönyörű hangja van, az süket vagy hülye.
30/37 anonim 

válasza:

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy kidolgozott hangja van, és ez nem véletlen ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!