Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki kellene ki essen az X-Fakto...

Ki kellene ki essen az X-Faktorban?

Figyelt kérdés
Vagy ha később írtok, ki kellett volna?
2010. okt. 23. 21:33
1 2 3 4
 21/37 Vilcsianyuja válasza:
A Nyári lányoknál viszont az alacsonyabbiknak fel kellene adni az "én is vagyok olyan jó, mint a tesó" hozzáállást, és nem túlvibrátózni, hanem aláénekelni szépen, mert ettől, amit most művelnek, megfájdul a fejem. Hülyén hangzik, de interferál a két hang. Zavaró nagyon.
2010. okt. 23. 22:21
 22/37 anonim ***** válasza:
85%
szerintem a summer bitchesnek kellett volna inkább...
2010. okt. 23. 22:29
 23/37 anonim ***** válasza:
Fannit akartam és sikerült
2010. okt. 24. 07:25
 24/37 anonim ***** válasza:
45%

a zsűri a hibás, amiért összerakták a Nyári lányokat,

pedig külön-külön szuperek..Ugyanez volt a helyzet Mimi és Gergő duóval..Egymásra erőltették őket, pedig csak gyengítik egymást..

Szóval a Nyári lányok igenis teheségesek csak nem duóban.

2010. okt. 24. 07:27
 25/37 anonim ***** válasza:
Már múlt héten is Fanninak kellett volna sztem mennie, így örülök, hogy ő esett ki végre :)
2010. okt. 25. 12:56
 26/37 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a Janicsáknak kéne kiesnie. Nincs OLYAN jó hangja, kizárt, hogy eljutott volna eddig, ha nem az lenne az apja, aki.. A Nyári Lányokat pedig sajnáltam, mert az előző, és az előző előtti (párbaj) produkciójuk nagyon tetszett, nem érdemelték meg a kiesést. Továbbra is hajrá Non Stop, és Király L. Norbi! *_*
2010. nov. 6. 17:28
 27/37 anonim ***** válasza:
sztem meg állati különleges és szép hangja van Vecának:S
2010. nov. 6. 17:40
 28/37 anonim ***** válasza:
Szabó mariann
2010. nov. 6. 17:56
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Veca a legjobb... aki enm hallja milyen különleges és gyönyörű hangja van, az süket vagy hülye.
2010. nov. 6. 18:00
 30/37 anonim ***** válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy kidolgozott hangja van, és ez nem véletlen ugye.
2010. nov. 6. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!