Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki a kedvencetek az X-faktorba...

Ki a kedvencetek az X-faktorban, és ki a Megasztárban? És ki az akit nagyon nem szerettek?

Figyelt kérdés

Nekem megában Saunders,faktorban Nicolas a favorit.

És azt a giorgot rühellem.

2010. okt. 23. 12:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Rühellem, utálom.. Hiszen nem is ismeritek Őket!! Szánalmasak vagytok!

Fanninak nincs énekhangja?? Botfülűek..

2010. okt. 23. 16:11
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Hagy rühelljek már azt, akit akarok.Unszimpatikus az egész nő, hangja borzalom, ennyi.

Lehet, hogy nem ismerem, de nap mint nap benne van a tv-ben, azért kialakulhat mindenkiben egy kép róluk, ennyi erővel, hogy szerethetem ha nem is ismerem, ugyanaz.

2010. okt. 23. 16:52
 13/22 anonim ***** válasza:
légyszi én is hadd rühelljem Tillát meg Claudiát! Isten ments h megismerjem őket, nagy szánalom az amit ők műsorvezetésnek neveznek...
2010. okt. 23. 17:57
 14/22 anonim válasza:
x faktor szabó mariann, megasztár tolvai renáta,
2010. okt. 23. 18:41
 15/22 anonim ***** válasza:
Tilla még mindig jobb mint Liptai.
2010. okt. 23. 18:56
 16/22 anonim ***** válasza:

X faktor: Vasta-ok,Nikolas,fanni meg még volt valaki de elfelejtettem :D

Non stop nem szeretem

Megasztár: András,Anna,Melinda Nagy szerüek!!!!!! :)

Dávid kis nyálgép pff

giorgo jó fej szép a hangja de nem kedvenc

2010. okt. 23. 21:48
 17/22 anonim ***** válasza:

Megasztárt nem nézem, Xfaktorból kiesett Fanni, aki nekem az egyik zavaró tényező volt. Pösze, sejpít és egérhangja van. Nagyon bátó dalai voltak, bár az utolsó egész jól sikerült. Másik nagyon ellenszenves személyek a Nyári lányok. Külön-külön még úgyahogy, de együtt valami borzalom, nem is hallgatom többet a produkciójukat. Bár a pénzes apuci miat úgyis felfuttatják őket. :S

Kedvenc nincsen, a többinek jó hanja van.

2010. okt. 25. 18:16
 18/22 anonim ***** válasza:
tetszik a hangja Király L. Norbinak, Vecának, Non Stopnak, Vastag tesóknak és Nikolasnak, viszont a Summer Sisterstől a falra mászok... a másikba pedig Kökény Attila kivételével a többit szóra se méltatom, talán még Tolvai Reni úgy ahogy...
2010. okt. 25. 18:48
 19/22 anonim ***** válasza:

A Summer lányokat eleinte nem kedveltem, elkényeztetett fruskáknak találtam őket, de szerintem rosszul gondoltam. Nagyon is keményen nevelték őket. És le a kalappal, nagyon igyekeznek, minden tanácsot betartanak. Szerintem profik.

Egyébként a zsűritagok egyszer azt mondják a versenyzőknek, hogy legyenek merészek, máskor meg azt, hogy ne. Hát ki az, aki kiigazodik rajtuk??

2010. okt. 25. 19:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Tegnapelott 12:54, akit szeretsz annak a nevet meltatod annyira hogy leirjad nagy betuvel,es akit nem pl: ,,domokos fanni-t'' kicsivel??? Te is orvendenel ha a nevedet kicsi betuvel irnak?? Peldaul tegyuk fel a neved Nagy Xy igy latnad hogy nagy xy??? hat... amugy nekem a kedvencem az Xfaktor es belole Nikolasz, Shodeinde Dorka, es Kiraly.L Norbert
2010. okt. 25. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!