Ki a kedvencetek az X-faktorban, és ki a Megasztárban? És ki az akit nagyon nem szerettek?
Nekem megában Saunders,faktorban Nicolas a favorit.
És azt a giorgot rühellem.
Rühellem, utálom.. Hiszen nem is ismeritek Őket!! Szánalmasak vagytok!
Fanninak nincs énekhangja?? Botfülűek..
Hagy rühelljek már azt, akit akarok.Unszimpatikus az egész nő, hangja borzalom, ennyi.
Lehet, hogy nem ismerem, de nap mint nap benne van a tv-ben, azért kialakulhat mindenkiben egy kép róluk, ennyi erővel, hogy szerethetem ha nem is ismerem, ugyanaz.
X faktor: Vasta-ok,Nikolas,fanni meg még volt valaki de elfelejtettem :D
Non stop nem szeretem
Megasztár: András,Anna,Melinda Nagy szerüek!!!!!! :)
Dávid kis nyálgép pff
giorgo jó fej szép a hangja de nem kedvenc
Megasztárt nem nézem, Xfaktorból kiesett Fanni, aki nekem az egyik zavaró tényező volt. Pösze, sejpít és egérhangja van. Nagyon bátó dalai voltak, bár az utolsó egész jól sikerült. Másik nagyon ellenszenves személyek a Nyári lányok. Külön-külön még úgyahogy, de együtt valami borzalom, nem is hallgatom többet a produkciójukat. Bár a pénzes apuci miat úgyis felfuttatják őket. :S
Kedvenc nincsen, a többinek jó hanja van.
A Summer lányokat eleinte nem kedveltem, elkényeztetett fruskáknak találtam őket, de szerintem rosszul gondoltam. Nagyon is keményen nevelték őket. És le a kalappal, nagyon igyekeznek, minden tanácsot betartanak. Szerintem profik.
Egyébként a zsűritagok egyszer azt mondják a versenyzőknek, hogy legyenek merészek, máskor meg azt, hogy ne. Hát ki az, aki kiigazodik rajtuk??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!