Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi lenne Ha a mai napig menne...

Mi lenne Ha a mai napig menne Magyarországon az ANIMAX?

Figyelt kérdés
Meg szeretném kérdezni a többi embertől még azoktól is akik akkoriban nézték hogy, mi lenne Ha a mai napig futna Magyarországon az ANIMEX? Mik lennének a Tv csatornán. Lenne még ott esetleg szinkronizált animék is? Nektek mi a véleményetek?

2023. dec. 30. 00:29
 1/6 anonim ***** válasza:
30%

ÖÖÖÖÖhhhhhmmmmm demokrácia? Vásárlóerővel rendelkező célközönség? (még)Nagyobb szeretete a keleti kultúráknak?

Ezt kapd ki! Szerintem beleférne még egy Animax ANNO vagy Animax Retro is.

A szinkronban nem lennék biztos, mert lehetséges lenne, hogy a mostani max. 35-40 éves korosztály már hozzászokott a feliratokhoz, a fiatalabbaknak meg mégannyira lenne természetesebb.

Viszont egy-egy hit szériához lehet bepróbálnának szinkront is. Főleg, ha mozi filmes kiágazásokkal is rendelkezik a franchise.

Kicsi a piac, de sok minden nem lenne ám lehetetlen, ha az ország nem baszta volna el a 90-es éveket.

2023. dec. 30. 01:19
 2/6 D-Mano ***** válasza:
3%

Hát, televíziós formátumban már semmi értelme nem volna, alig nézné valaki, azóta ennyire megváltozott a világ: ez a közvetlen válaszom a kérdésedre...

...DE: streaming platform-ként (mint pl. a Netflix) működőképes lehetne.

És csak akkor, ha (jó minőségű!!) magyar szinkronokkal futna (választható opcióként az eredeti japán szinkron magyar felirattal).

A magyar fukar mentalitáshoz mérten viszonylag alacsony előfizetői díjjal és reklámközbevetésekkel még profitot is tudna hozni egy ilyen felület, lenne rá akkora kereslet.

2023. dec. 30. 01:44
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Én nagyon szerettem. Ott láttam elsőnek eredeti american idolt
2023. dec. 30. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

1-1 kivételtől eltekintve akkor TV-ztem utoljára. Dísznek volt TV-m 10 éven át, amíg párom hozzám költözött nyáron. :D

35/F

2024. febr. 5. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Szinkronosan lenne rá igény, másképpen nem nagyon. Ifjúsági adóként lenne még nagyobb igény, de nem AXN-szintű szutyok iránnyal. Normális gimis-főiskolás sorozatokkal. Meg lehetne menteni például a Degrassi-t és az Undressed-et, amiket két anime közé be lehetne iktatni 21 óra után. Fantasy sorozatok is futhatnának, mint Buffy vágatlanul. Ilyen egyedinek kellett volna lennie az Animaxnak is névváltással, közben Marvel animékkel is elszúrta. Ha rakás milliót nyernék, akkor elindítanék egy Max+ TV-t ugyanúgy esti adásidővel.
2024. júl. 19. 08:27
 6/6 anonim ***** válasza:

5+

Megmenteném az InuYashá-t, megmenteném a Digimon sorozatokat japán változatként új szinkronnal, megmenteném a Pokémont 7-9 szezon között minimum, meg lehetne menteni a Yu-Gi-Oh-t, és kivételesen feliratosan vetítenék Dragon Ball-t - Lippai Laci halála miatt. Hétvégenként modern animációk és Disney rajzfilmek is futhatnának. Tehát széles paletta lehetne tényleg minden korosztálynak, a klasszikus és modern rajzfilmeket ugyanúgy minden korosztály szereti máig. Helyesen használnék korhatárokat, de - külföldi felügyelettel - 16-os korhatárt már 20 órától beiktatnék és 19 órakor kezdeném az adásidőt.

2024. júl. 19. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!