Milyen régebbi "animációs" sorozatok mentek 2006 és 2008 között a a cartoon networkon, akkor voltam gyerek + kérdés Az animaxon milyen "animék" mentek és miért szűnt meg?
animaxon mentek:
dice - a mentőcsapat
inuyasha
yu yu hakusho
slayers - a kis boszorkány (ha jól emlékszem)
tsubasa kapitány
blue gender
csajkommandó
death note
full metal panic
kaleido star
sámán király
trigun
ezekre emlékszem, de hogy melyik mikor ment.. passz:) a többi kérdést is passzolom
Én nagy Cartoon Networkos voltam akkoriban :D.
Akkor mentek napközben:
- Shaolin leszámolás
- Tini titánok
- KND:kölök nem dedós
- Robotboy
- Szamuráj Jack
- Bátor, a gyáva kutya
- Shaun, a bárány
- Ed, Edd és Eddy
- Dexter laboratóriuma
- Pindúr Pandúrok
- Foszterék háza képzeletbeli barátoknak
- László tábor
- A görcs ikrek
- Johnny Test
- Johnny Bravo
- Tom és Jerry show
- Bolondos dallamok
Ekkor jöttek be, és újnak számítottak:
- Ben 10 (az eredeti)
- Az edzotarsam egy majom
- Totál Dráma sziget
- Fantasztikus négyes
- Az igazság ligája
Többnyire éjszakai sávban mentek csak, értem ezalatt, hogy hajnali 3 és reggel 6 között, vagy záróműsorok voltak, és csak este 8 - 9 között mentek nagyon, réginek számítottak már akkor is:
- Scooby-Doo show
- Én vagyok, Menyus! (mindig ez volt a záróműsor szinte 2006 és 2008 között. 20.40től 21.00ig ment.
- Boci és pipi
- Billy és Mandy kalandjai a kaszással
- Gonosz Con Carne
De miért volt fontos a 2006 és 2008 közötti Cartoon Network műsora? Nekem van pár régi musorujsagom is, ha érdekel..
Animax, ami rémlik az a Naruto, Kukucska kalandjai, Méz és lóhere, Inuyasha. Szerintem a megszűnés oka pusztán az alacsony nézettség lehetett, kevés szolgáltatónál lehetett fogni, sok volt az ismétlés, kevés az új sorozat. Kellett a sáv az akkor induló C8 csatornának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!