Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted is jó ötlet okostele...

Szerinted is jó ötlet okostelefonokat 80 körüli öregemberekkel reklámozni (akik valószínűleg korábban nem is találkoztak ilyennel)?

Figyelt kérdés
A dolog jellegéből adódóan szerintem a fiatalabbak egyáltalán nem ismerik őket.

2023. dec. 9. 07:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

10

Fele annyi idős sem vagyok mint a reklámban szereplő öregurak.De okostelefonom nekem sincs.

2023. dec. 9. 22:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát ez az, nem mindenki használ ilyet.
2023. dec. 9. 22:19
 13/20 A kérdező kommentje:

#2 Ez a Walter Matthau / Jack Lemmon utalás nem esett le 50+ létemre, nem sok filmjüket láttam, azokat sem mostanában, talán még vannak így ezzel egy páran.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat.

2023. dec. 10. 20:54
 14/20 A kérdező kommentje:

Ha A szomszéd nője mindig zöldebbre gondoltál, ott egy kicsit durvább szövegek voltak, most hogy nézem, azok nem kifejezetten karácsonyi hangulatúak...

[link]

2023. dec. 10. 21:00
 15/20 Dinnye2 ***** válasza:
Szerintem olyan szempontból jó, hogy ezzel azt mutatják, hogy az ő szolgáltatásuk is fejlődik, de rossz, mert azt is mutatja, hogy már a jó öreg embereket is elbutítja ez az eszköz, pedig nekik aztán van élettapasztalatuk. Szóval én inkább így két oldalról világítanám meg a dolgot.
2023. dec. 11. 16:26
 16/20 A kérdező kommentje:
Akit egy okostelefon elbutít, az szerintem korábban sem volt egy IQ-bajnok... Ugyanezt gondolom az ellenzőkről is. A tévében is lehet egész nap (komolyzenei) koncerteket, meg mondjuk Való világ epizódokat nézni, nem a tévé a hibás.
2023. dec. 11. 16:43
 17/20 anonim ***** válasza:

"ezzel azt mutatják, hogy az ő szolgáltatásuk is fejlődik"

Milyen értelemben?

2023. dec. 11. 16:47
 18/20 Dinnye2 ***** válasza:
Haladnak a korral, meg az időseket is be tudják vonni az ilyen időseknek "modern" dolgokba.
2023. dec. 11. 18:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Időse válogatja, hogy ki tudja használni és ki nem, ki akarja használni és ki nem. Anyám például (76 éves) használja, de nem tudja, hogy mit nyomjon meg az adott helyzetben és a telefon miért nem csinálja, amit ő akar. Másrészt az ujjai laposak, azt hiszi, hogy azt nyomta meg, közben pedig a másik gombot. Ő maga teljesen technikai analfabéta. De azért segítséggel meg tud nézni egy képet, esetleg át is tud küldeni egy fotót. Más meg könnyedén használja 80 felett is, simán használja a netet rajta. Látok én is sok 30-40-es korosztálybelit, akik még sima mobilt használnak. Olyannal is találkoztam, aki a mobil átutalás helyett a telefonszolgáltató hangosmenüjében fizette ki a számláját, aminek kb 3-szor kezdett neki, mert valamit elütött. Szóval nem mindenki tudja, hogy mit lehet vele kezdeni, ezért nem mindenki használ ilyeneket. Ezt akartam kihozni ebből.
jan. 9. 17:28
 20/20 A kérdező kommentje:
#19 Nem kétlem, de erre a korosztályra már inkább a gépies, és nem a készségszintű használat a jellemző, ha van okostelefonjuk egyáltalán. Persze fiatalabbak is használnak valamiért nyomógombos telefont, itt is van egy pár ilyen kérdés. Ezt mondjuk sosem értettem, ha nem anyagi oka volt.
jan. 9. 17:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!