Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Sebestyén Balázst meddig kell...

Sebestyén Balázst meddig kell még elviselnünk?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok egy nagy tévénéző, asszony nézi itt mellettem az ágyban a Barátok közt-öt nekem hasamon a laptop, én fészbukozom, haverjaimmal csetelek! mi ez? minden reklám szünetben valamilyen sebestyénbalázsos műsort promóznak! mit művel ez az idióta? csak vihog! mit tud ez? ki kiváncsi rá? beszélni tud? mert csak azt látom, hogy folyamatosan vihog, mindenkit lenéz! nem kéne már eltávolítani a médiából?

tegnap 20:47
 1/6 Kedves Vezető ***** válasza:
Míg meg nem hal
tegnap 21:42
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 . ettől félek!
tegnap 21:44
 3/6 Kedves Vezető ***** válasza:
48%
Sosem lehet tudni 😁
tegnap 22:35
 4/6 cinderella_ válasza:
Valaki nagyon tolja. 😕
tegnap 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát Puzsérnak valami olyasmit mondott, hogy ha majd teljesen megvilágosodott, akkor kiszáll a szórakoztató médiából és megvilágosult guruként fog tevékenykedni :D Robi mosolya nem volt őszinte.
ma 06:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolom valami nagy fejesnek a valakije az rtl-nél azért nem lehet kiszedni,más műsorvezetőket a feléért meghurcoltak volna ,amiket ez a tapló művelt.Az álarcos énekesben is kb biodíszlet kategória látszik hogy unja az egészet csak a zsíros pénzért van ott le se szarja hogy kik lehetnek a maszk mögött.
ma 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!