A CBS Reality megszűnik?
Figyelt kérdés
A direct one írja:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a műholdas műsorterjesztési szolgáltatásra vonatkozó általános szerződési feltételek 2024. január 15. napi hatállyal módosulnak.
A módosítás rövid leírása: a Kölyökklub, RTL OTTHON, Sorozatklub, Moziklub csatornák bekerülnek a Smart, Smart Now, Plus és Plus Now csomagok kínálatába (a csatornák vétele kizárólag HD képes beltéri egységekkel lehetséges);
a CBS Reality csatorna kikerül a kínálatból a csatorna megszűnése miatt."
2023. dec. 5. 15:15
11/14 Vass Gábor válasza:
Az jó. A világ leggonoszabb gyilkosaiból?
12/14 anonim válasza:
Ha felrakod a Judy bírónőt az igazán remek lenne. Hihetetlen, hogy szinte egy részt sem lehet találni magyarul sehol, pedig régi műsor rengeteg résszel. Talán senki nem számított rá, hogy beszüntetik itthon. Néztem a CBS Reality honlapját, hátha lehet online nézni, ha csak angolul is, de azt írják, érdeklődj a helyi kábel szolgáltatódnál. :) Köszi ezzel kivagyok segítve. :) Egyébként én a mocsok kommandót is szerettem rajta.
13/14 anonim válasza:
Judy birónőért hálás lennék énis :)
14/14 Vass Gábor válasza:
Az összes részét amúgy leforgatták? A szájmaszkos részekkel lett vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!