A CBS Reality megszűnik?
A direct one írja:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a műholdas műsorterjesztési szolgáltatásra vonatkozó általános szerződési feltételek 2024. január 15. napi hatállyal módosulnak.
A módosítás rövid leírása: a Kölyökklub, RTL OTTHON, Sorozatklub, Moziklub csatornák bekerülnek a Smart, Smart Now, Plus és Plus Now csomagok kínálatába (a csatornák vétele kizárólag HD képes beltéri egységekkel lehetséges);
a CBS Reality csatorna kikerül a kínálatból a csatorna megszűnése miatt."
Ha azt írja a szolgáltató, hogy megszűnik, akkor megszűnik. Ha globálisan nem is, regionálisan vagy egyes országokban is megszűnhet egy frekvencia.
Nem értem a kérdést. Ha egyszer kaptál egy hivatalos tájékoztatást arról, hogy megszűnik, akkor nincs mit kérdezni. Te magad másoltad be a választ.
Országúti járőrök fent van a YouTube-on. A Judy bírónőt sajnos csak egy gyanús oldalon találtam meg. Egyből kártya adatokat kér és 1 euróval akar terhelni, ha regisztrálni akarsz, inkább be sem linkelem ide. Tipikus átverésnek tűnik. A jupinet.hu csatornalistájában is bent van a csatorna, de lehet csak még nem vették ki.
Ha valakinek van infója, ahol nézhetőek, vagy letölthetőek a CBS Reality műsorok ne habozzon megosztani. :)
Elég érdekes ez a csatornakiosztás. Olyanok fizetősek pluszba ami nálunk alapból bennevannak.
Engem a világ leggonoszabb gyilkosai érdekelne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!