Ha Megasztáros zsűritag lennél akkor kinek-milyen kritikákat mondanál?
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 20:05
1/4 anonim válasza:
az egész banda olyan hamisan énekel, hogy szép magyar szólással élve báncccsa hasogasssa a fülem. nagyon alacsony színvonal szinte mindenki. 2 hete váltottam át az X faktorra, és nem tudom eddig mit kerestem a megasztárnál, nem mondom, ott is becsúszik néha a hamis hang, de nem olyan szinten mint a tv2-n.
egy két tehetséget látok (nekem a kanadai csaj, meg Tolvaly Reni), de azok sincsenek a legrosszabb X faktoros nyomában sem.
2/4 anonim válasza:
Megmondanám, hogy másnap nézzék a másik csatornát, hátha tanulnak tőlük valamit.
3/4 anonim válasza:
én azokat küldeném el a pi.csába akik olyan id.ióta ruhákat adnak rájuk meg idétlen mozgásokat tanítanak be nekik így semmi természetes nincs az előadásukban
4/4 anonim válasza:
Én csak hallgatom a zenét, nem értek hozzá, de nem tűnt föl, hogy valaki is hamisan énekelne. Egyébként a Tolvai Reninek és a kanadai csajszinak szurkolok( most hirtelen nem ugrik be a neve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!