Hagyományos tv előzifu nélkül mi a legjobb megoldás sport tv nézésre?
Csak a magyar kommentáros NBA meccsek érdekelnek és emiatt nem szeretnék old school tv előfizetést venni, a sweet.tv-t találtam amin elvileg van fullhd és 4k sport1tv adás.
Az ingyenes online tv nézős oldalak folyton akadoznak, lefagynak, nincs rajtuk adás...
Ncore-ra meg sajnos nem kerül fel minden magyar komis meccs.
Ezek a közvetítések csak a Sport 1 csatornán mennek?
Ha igen, akkor az IttOtt TV-t ajánlom.
A Sport 1, Sport 2 benne van az alapcsomagba ami 1590 Ft 1 hónapra.
Na igen, azt gondoltam, hogy csak kamu marketing ígéret a 4k, valszeg eleve nem.is tudna nekik olyat adni a sport1
Sőt azt hallottam eleve európába kisebb felbontást küld el az nba, mint amit usa-ban adnak le.
Nem tudok róla, hogy leadná felvételről más is és 55'-ös tv-n nézném.
az IttOtt TV-vel az a baj nincs hisense tv appja, ki kell próbálnom telefonról ki tudom-e vetíteni a képet és, hogy az mennyire szaggat így megoldva.
A Sweet meg direkt csak a drágább csomagba rakja a "prémiumabb" csatornákat és így már irreálisan drága, szinte 4K-s netflix csomag ára van.
Sőt ennyiért már inkább nézem a hivatalos NBA appot angolul, ott legalább vannak plusz highlightok meg interjúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!