Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megasztár vagy X-Faktor? És...

Megasztár vagy X-Faktor? És miért?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 07:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Bocsi, volt benne egy pár fogalmazási hiba, nézzétek el légszíves.
2010. nov. 4. 14:04
 22/29 anonim ***** válasza:

Hát, nekem a megasztár jobban bejön, mert az x faktorban valóban elég megjátszós a zsűri (mint, mikor az eljeén mindenki a hallelúját énekelte "tök véletlenül", és persze utoljára jött a legjobb énekes "persze ez is tök véletlenül", és geszti meg az egész zsűri, aki eddig mind a fejét fogta, meghallva a dalt szinte feltámadtak XD) Ildikó engem is kegyetlenül irritál, ezen felül úgy is néz ki mint egy madárijesztő...És ami a leginkább zavar ebben a műsorban, hogy a háttérzenéje olyan fura...nemtom, ti már észrevettétek e, de szerintem, összehasonlítv a megasztárral, a dalok ...olyan vntatottak. Szerintem gagyi a háttérzene, és én ettől egyik előadást sem tudom igazán értékelni. Ja és arra nem gondoltatok még, hogy a megasztárban, nem biztos hogy mindenki hamis, csak annyak a kva nagy helynek szar az akusztikája? Érdekes, mikor az előválogató volt, akkor mindenki csont tehetséges volt...

Bár én mind a 2 műsort szeretem, csak már ha különbséget kellett tennem, akkor ezt hoztam fel.Amúgy ti csípitek Király L Norbit?

2010. nov. 4. 17:03
 23/29 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy X-Faktor! A megaszar zsűrije kész szánalom, a felének köze sincs a zenéhez, csak dumál össze-vissza. Az X-Faktorban viszont szakzsűri van. Nagyon jól választották ki őket. A humoruk pedig egyáltalán nem erőltetett. Én speciel nagyokat szoktam nevetni itthon a TV előtt. :)

A versenyzőkről annyit, hogy az X-faktorosok közül bárki, egymagában lealázná az egész megasztáros csapatot. Hatalmas tehetségek vannak az X-Faktorban, eleinte nem is értettem, hol voltak eddig. De ma már örülök, hogy nem járatták le magukat egy olyan színvonalon aluli, értéktelen, ostoba és szánalmas műsorban, mint a Megasztár.

Azzal pedig, hogy az X-Faktor le van bundázva, nem értek egyet. Nem hinném, hogy Veca nyeri - bár én örülnék neki, mert egy igazi őstehetség -, ráadásul ennyi erővel a Summer Sisters is nyerhette volna, mivel nekik is zenész az apjuk.

Gondolom, a megaszar-rajongók(magyarul azok a kislányok, akik Szeleczki Dávidot, Gusztos Bencét meg ezeket imádják) most utálnak :) De hát ahogy apum mondta: ki mire esküszik... :D

2010. nov. 4. 21:43
 24/29 anonim válasza:
Nem lehet egy lapon említeni a két műsort...Egyértelműen tehetségesebb emberek vannak az X- faktorban,akinek van egy kis hallása és nem tizenéves, ezen a véleményen van. Régebben szerettem a Megát, de mára már nézhetetlenül unalmas.
2010. nov. 7. 09:22
 25/29 anonim ***** válasza:
A Megasztárt addig szerettem, amíg az idős emberrel a Friderikusz marha ki nem tolt.Azóta a TV2-őt is kivettem a TV-ből, csak, hogy meg se lássam esetleg a Tényeket vagy bármi más műsorát.Az átverés óta inkább X-Faktor-t nézem.
2010. nov. 7. 10:31
 26/29 anonim válasza:

X faktor!! A Megában kb mindenki tehetségtelen legalábbis átlagos hangja van csak, undorító hogy ilyen kis Lüszi2-nek betették szerencsétlen 11éves kislányt (akinek szintén nem volt túl sok hangja), és a zsűri meg játsza az agyát mikor ők nem hozzáértők. Így az XFaktort választom, ott igazi tehetségek vannak (kivétel a Vastag Tamást, nem értem minek juttatták tovább a Dorkával szemben, de mind1), bár tényleg nagyon előre lerendezett az egész, szerintem előre meg van írva hogy ki mit fog mondani és ki mire mit fog reagálni... Ugyanakkor ez a Megára is elmondható, egyik kutya másik eb, csak az Xf.-ban legalább tehetségesek az emberek (legalábbis a mostani csapat már mindenképp, kivéve talán a Vastagot, de ő is még mindig összehasonlíthatatlanul sokkal jobb mint bárki a Megából), nem úgy mint a Megában ahol ha az utcáról leszólítanának 20 emert valószínűleg hasonló színvonalú előadást adnának, valamint úgy provokálják az embereket a szavazásra hogy az már undorító (persez az XF-ban is de ott kevésbé szerintem meg ott nem zavar ennyire......)

Tehát, X-Faktor, de arra se mondanám h 100%os

2010. nov. 20. 23:03
 27/29 anonim válasza:
X- Faktor! Nem véletlenül járt már az kinn mindenhol Euban, a megafrász csak tehetségtelen emberek gyülekezete, nem színvonalas környezettben, nem hozzáértő zsűrivel felfegyverkezdve....
2010. nov. 20. 23:04
 28/29 anonim ***** válasza:
Abszolút az X-Faktor!! A színvonala a Megasztárhoz képest a mennyben van a Megasztár meg a béka s.... alatt. De nemcsak az énekesek jobbak, mind előadásban, mind éneklésben hanem még az X-Faktor stábjában dolgozó több mint száz ember közt is vannak akik nagyon jól végzik a munkájukat, gondolok itt a rendezőre az operatőrökre a koregográfusokra és az öltöztetőkre... Az X-Faktor hangosítása ezerszer jobb, mint a konkurens műsoré, a látvány és a díszlet szerintem az eddigi legjobb, amit az RTL Klubon láthattunk. Megasztár stúdiójának és díszletének látszólagos nagyságával a csatorna a meg nem lévő színvonalat próbálja növelni.
2011. dec. 3. 12:56
 29/29 anonim válasza:
14 év után ismét fel lehet tenni ezt a kérdést! :) 😀
2024. febr. 23. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!