Megasztár vagy X-Faktor? És miért?
X-faktor
mert sokkal modernebb, színvonalasabb (pl. van alsó korhatár és nem olyan idióták ülnek ott mint pl friderikusz...)
X-faktor
A Megasztár már elcsépelt, valamint nekem jobban tetszenek az X-faktor versenyzői.
Én szeretem a megás zsűrit!:)
Viszont én múlthéten megnéztem a Megasztárt és az X factort is, és arra a döntésre jutottam, hogy most pénteken inkább kihagyom a megát és korán lefekszek aludni (jobban járok vele). A megás versenyzők egyszerűen hamisak, a szőr is fellát a hátamon amikor Szeleczki Dávid énekelte azt a Pink dalt, jézusom borzalmas volt.
Egyedül Kökény Attiláról mondható el, hogy tud énekelni!:S:S:S
Sokat vesztett a mega a színvonalból, így az 5. évadra (sajnos).
X-factor!
Mert színvonalasabb, jobbak az előadók/hangok és a zsűri
MEGASZTÁR! mert:
Mert alappból nem szeretek nőket hallgatni, az xfaktor meg tele van nőkkel, ráadásul ellenszenves nőkkel.
mert az X-faktor díszlete irritálja a szemem,
mert a "mentoroknak" sikerült kiválasztaniuk a lehető legunalmasabb/legközönbösebb/legszerethetetlenebb/legellenszenvesebb versenyzőket,
mert FANNIKÁTÓL ROSSZUL VAGYOK. Ő mit keres ott? Mit? Mit? Mit???
Mert a nyári szisztörztől is...beképzelt libák,
mert a zsűri erőltetett, megjátszós, humortalan illetve humorizálni próbáló, sikertelenül, (kivéve a Malek Mikit)
mert Keresztes Ildikó irritál.
mert Nórika műmosolya irritál.
Az egész műsor egy nagy hatásvadászat.
És mi a francnak nyalja ki a zsűri minden versenyző hátsóját az élő adásban????
X-Faktor. Színvonalasabb, és jobbak az énekesek.
Bár az egész álítólag meg van bundázva. Az egyik ismerősünk volt a műsorban, és ő mondta, hogy már előre meg van beszélve, hogy Janicsák Veca fogja megnyerni... Hát kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!