Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megasztár vagy X-Faktor? És...

Megasztár vagy X-Faktor? És miért?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 07:54
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

X-faktor

mert sokkal modernebb, színvonalasabb (pl. van alsó korhatár és nem olyan idióták ülnek ott mint pl friderikusz...)

2010. okt. 19. 07:57
 2/29 anonim ***** válasza:

X-faktor

A Megasztár már elcsépelt, valamint nekem jobban tetszenek az X-faktor versenyzői.

2010. okt. 19. 08:08
 3/29 anonim ***** válasza:

Én szeretem a megás zsűrit!:)

Viszont én múlthéten megnéztem a Megasztárt és az X factort is, és arra a döntésre jutottam, hogy most pénteken inkább kihagyom a megát és korán lefekszek aludni (jobban járok vele). A megás versenyzők egyszerűen hamisak, a szőr is fellát a hátamon amikor Szeleczki Dávid énekelte azt a Pink dalt, jézusom borzalmas volt.

Egyedül Kökény Attiláról mondható el, hogy tud énekelni!:S:S:S

Sokat vesztett a mega a színvonalból, így az 5. évadra (sajnos).

2010. okt. 19. 08:14
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

X-factor!

Mert színvonalasabb, jobbak az előadók/hangok és a zsűri

2010. okt. 19. 09:18
 5/29 anonim ***** válasza:
Szegény Megasztár már csak egy B-kategóriás műsor az X-Faktorhoz képest. Hamis, képernyőn sokszor rosszul mutató "énekesek" nem képesek felvenni a versenyt az RTL Klub jobban szervezett, lendületesebb műsorával. Nem véletlenül menekítették péntekre...
2010. okt. 19. 11:58
 6/29 anonim ***** válasza:
0%
Kár, hogy már nem az X-F*sztor indulása előtt lett volna a fizetéses RTL.Mindenki jobban járna, és nem nézné senkit a lószaftot.
2010. okt. 19. 15:14
 7/29 anonim ***** válasza:
53%

MEGASZTÁR! mert:

Mert alappból nem szeretek nőket hallgatni, az xfaktor meg tele van nőkkel, ráadásul ellenszenves nőkkel.

mert az X-faktor díszlete irritálja a szemem,

mert a "mentoroknak" sikerült kiválasztaniuk a lehető legunalmasabb/legközönbösebb/legszerethetetlenebb/legellenszenvesebb versenyzőket,

mert FANNIKÁTÓL ROSSZUL VAGYOK. Ő mit keres ott? Mit? Mit? Mit???

Mert a nyári szisztörztől is...beképzelt libák,

mert a zsűri erőltetett, megjátszós, humortalan illetve humorizálni próbáló, sikertelenül, (kivéve a Malek Mikit)

mert Keresztes Ildikó irritál.

mert Nórika műmosolya irritál.

Az egész műsor egy nagy hatásvadászat.

És mi a francnak nyalja ki a zsűri minden versenyző hátsóját az élő adásban????

2010. okt. 21. 20:22
 8/29 anonim ***** válasza:
Megasztár!! Mert az X-faktor most futott be és már Jancsi akar lenni
2010. okt. 23. 16:52
 9/29 anonim ***** válasza:

X-Faktor. Színvonalasabb, és jobbak az énekesek.

Bár az egész álítólag meg van bundázva. Az egyik ismerősünk volt a műsorban, és ő mondta, hogy már előre meg van beszélve, hogy Janicsák Veca fogja megnyerni... Hát kíváncsi vagyok.

2010. okt. 26. 08:18
 10/29 anonim válasza:
az x-faktorban ki olyan ellenszenves neked ???????????????? aki most szült? és szeretne a gyerekének jöbb jövöt? a másik anyuka akinek van 2 gyereke ? irjon már ide normális ember is. köszi.
2010. okt. 26. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!