Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki nézi,Power of love-ot?

Ki nézi,Power of love-ot?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek?Tudom szutyok tv2 fidesses csatorna,

de sajnos el csíptem belőle egy részt,és mivel érdekelnek

az emberek közti kapcsolatok,így bele ragadtam.. :-)

És igaz hogy elég sok az egy főre jutó csücsöri száj,

de azért aránylag még el viselhetőek a szereplők.

Ki a kedvencetek? Miért?

2023. okt. 17. 11:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10

Hogy lenne már élő? Műsor végén bejátszák, mik lesznek a holnapi epizódban... Saját magát buktatja le a csatorna.

2023. nov. 26. 19:08
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
Mondjuk a Való világnál is mindig az előző napot mutatják. Emiatt tudnak előzetest csinálni így ez itt is lehetséges. De pl Alekosz is ott volt a reggeliben pár napja, de közbe még a power of loveban is ott van. Jah és a szavazás.. Olyanok a közönség kedvencek akik amúgy biztos nem is lennének azok, ha valós szavazás lenne. Pl ott van Fanni. Jó oké szép meg tényleg cuki, hogy Patrik mellett kitart, de semmit nem csinál,engem a beszéde is idegesít, nem tudom hogy jutott be a döntőbe. Cintia is csak szórakozott Imrével. Csak azért van vele mert Imi erős meg örül a sok ajándéknak. De szerintem nem szereti inkabb a pénzébe szerelmes. Majd lesz valami fiatalabb, tehetős rajongó aztán viszlát Imi. Na mindegy ha én döntenék én Vilinek adnám a nyereményt vagy Iminek.
2023. nov. 26. 22:22
 13/14 Mokusmaka válasza:

Néztük végig kb. szeptemberi kezdés óta, csalódást okozott a műsor hogy Imi mennyit beletett szerepelt elnyerte mindenki tiszteletét elismerését játékával és a végén ez a büdüs szemét kavarógép Dorina nyert.

sajnos csalódtunk de azért menet közben nézhetö volt.

2023. nov. 27. 01:54
 14/14 A kérdező kommentje:

Dorina nem volt büdös,szemét kavarógép,igaz a végén már sok hülyeséget csinált,de amúgy totál szerethető egyénisége van,és korához képest

nagyon is érett. Cintit is bírtam, szerintem neki és Dorinának kellett volna a végén ott állnia.Imi nem százas,emberi értelembe véve tuti hogy flepnis,

ráadásul fidesses felszopó is... :-(

Még Vilt csíptem,meg Natit,de aki a leg többet bele tett a műsorba az

Dorina,Cinti,Imre volt.Tőlük volt érdekes és nézhető.

2023. nov. 29. 10:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!