Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki nézi,Power of love-ot?

Ki nézi,Power of love-ot?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek?Tudom szutyok tv2 fidesses csatorna,

de sajnos el csíptem belőle egy részt,és mivel érdekelnek

az emberek közti kapcsolatok,így bele ragadtam.. :-)

És igaz hogy elég sok az egy főre jutó csücsöri száj,

de azért aránylag még el viselhetőek a szereplők.

Ki a kedvencetek? Miért?

2023. okt. 17. 11:02
A kérdező szavazást indított:
Imre
Cintia
Dorina
Noel
Gergő
Ildi
Fanni
Saci
Nati
Vili
12 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Imi a kedvencem nekem nagyon szimpatikus. Szerintem nagyon vakon van cinti felé de remélem jól taktikázik és megnyeri. Amúgy szeretem még cintit meg fannit is mert nem áskálódnak mint dorina meg ildikó. Na őket nagyon gusztustalannak tartom.
2023. okt. 17. 12:44
 2/14 anonim ***** válasza:
38%

Képtelen lennék más szarakodását nézni.

Kár az időért!

2023. okt. 17. 12:54
 3/14 A kérdező kommentje:

Én is Imrét csípem leg jobban,bár valami kattanása van neki is,

máskülönben nem remegne egy roma lányért ennyire,akit ráadásul nem is

érdekel,maximum a pénze és a sármja miatt...

Vilit is bírtam, de amit a napokban Natival csinál,az gáz..

Ahelyett hogy mondott volna pár bókot lánynak hogy meg nyugodjon,

be dobta hogy az új csaj be jön neki,ez hszemét dolog volt,

és akkor eddig se jött be neki a Nati,csak színlelte.

Dorinát és Noelt eleinte nem bírtam,de most már igen.

Szerintem pont hogy nem áskálódósak,hanem egyenesek.

Nekem csak sokak voltak eleinte,de most már nagyon is szimpatikusak.

Renátó már nem fért fel a listára,és Krisz se,meg az új csaj se.

De nálam nem is szerepelnek a top helyeken.Renátót ki nem állhatom,

nagyon mesterkélt,mű...Most is ahogy védett lett,totál ki nyílt

a csipája,addig meg sehol se volt,csak kussolt..

Neki és Fanninak kellett volna menie,ők nagyon gázak,

és semmit nem tesznek hozzá a villa életéhez.

Kár hogy Levi ki ment,de senki se számított arra hogy veszélyzónába

kerül,és ezért kapott kevés szavazatot,nem azért mert nem bírták.

Pont ahogy Brigi is.

2023. okt. 17. 14:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nézem.
2023. okt. 17. 17:55
 5/14 anonim ***** válasza:
41%
Én eleje óta nézem akkor nagyon szerettem dorinát de mára gusztustalannak tartom ahogy manipulál mindenkit és mindenkit hátba szúr. Ildikónak is az lesz a vége mint ahogy elbánt cintivel. Renátó az meg egy pszichopata elég ha rákeresel mit levágott a való világban. Nekem nati az szimpatikus amúgy. Dorináék látszik hogy olvassák a kommenteket mert most nyaliznak mindenhova és meghúzták magukat. Elég ha hallottad hogy elszólta ildikó magát natinak hogy "ezt csináltunk a fanniekkal is". Az meg hogy fannit meg patrikot b*sztatták hogy nem csókolóztak még de ugyanezért vilinek meg natinak semmit nem szóltak..
2023. okt. 17. 19:32
 6/14 A kérdező kommentje:

Az biztos hogy az Ildikó a legidegesítőbb nő bent,szerencsétlen Gergő,nem tudom mit lát abban a nőben..Egy elnyomó,nagypofájú,debella némber.

Ilyenekből lesz az igazi házisárkány később.. :-D

Lehet hogy Noel és Dorina taktikázik,de én ettől nem tartom rossznak őket továbbra sem...Az nem tetszett mikor cintiával kínlódott,de utána látszott hogy meg is bánta,mert megzuhant.Most meg már újra jóban vannak.

Noel ezek szerint való világos volt,nem láttam,abból az első két évadot láttam anno, mert azóta pont ilyen semmire valók vannak benne,mint a Renátó... Vili meg nati jó hogy nem csókolóztak,Nati sokkal kevesebb időt töltött bent,mint a Fanni..Ettől függetlenül a Vili viselkedéséből le jött az utóbbi pár napban,hogy nem igazán őszinte... És jó hogy a Patrik ki ment,még nézni is borzalmas volt amit össze kínlódott a Fannival..

állandóan párnát ölelgetnek,mert mentálisan sérült,és ez egy védekező

mechanizmus,hogy távol tartson mindent és mindenkit..Ilyennek esélye sincs nyerni egy ilyen műsorban... Vilinek meg Natinak jó esélye lett volna,de Vili nem tudta kezelni a helyzetet.Azt is mondhatta volna a Natinak hogy barátként legyenek egy pár,de még az elején, ne makkor

miután a Nati már érzéseket vitt bele.

2023. okt. 18. 11:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem is Imi a szimpatikus fiúk közül. Lányok közül Saci legalább nem olyan kényes. Ildi okoskodó el van szállva mert ő diplomás. Cintia nekem olyan cselszövőnek tűnik. Fanni aranyos lenne, de keveset mutat magából. De azt is figyelembe kell venni, hogy ez egy műsor és nem feltétlenül azt csinálják amit ők akarnak és nem feltétlen az igazi én szerint viselkednek. Lehet, hogy forgatókönyv van és egy két vita vagy jelenet megrendezett, hogy azért legyen valami érdekesség is a műsorban. Majd itt is megnyeri egy pár aztán mennek is szét. Itt csak azért vonzódnak némelyek egymáshoz mert össze vannak zárva és nincs más. Majd ha ki mennek szakítanak.
2023. okt. 21. 19:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Az senkit sem zavar, hogy egy nagy csalás az egész? Buzdítanak, hogy szavazz, miközben már rég leforgatták az egészet...
2023. nov. 23. 22:20
 9/14 A kérdező kommentje:
Igen,mikor mondja a Viki hogy leállítja a szavazást,az is elég vicces.. :-D
2023. nov. 24. 11:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyenként igen, nekem is fura hogy pólóban meg mini ruhában vannak, medencéznek. Közben meg mínuszfokok vannak és Romániában forgatják nem valami trópusi szigeten. 😄 Igaz lehet az egész stúdió fedett, de a randin sincsenek túl öltözve. Úgyhogy van benne valami, hogy nem elő.
2023. nov. 26. 18:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!