Ki a kedvenc karaktered a Kőgazdag Fiatalokban?
Nyílván a szerepük egy részét saját attitűdből merítik, a többit az írók teszik hozzá, ezzel együtt nálam a sorrend:
- Metta: az egész jelenségtől rosszul vagyok, rettentően irritáló, ez van
- Filip: nyilván ő a kötelező LMBTQ, egyéb hozzáadott értéke nincs a műsorban
- Kata: csóri, ezzel a rommáplasztikázott fejjel 40-nek néz ki, az affektálás és a “magasröptű” gondolatok csak tetézik...
- Csabika: ő a kötelező kisebbségi vonal, a karaktere viszont inkább ciki, mint cool
- Letícia: sokat ő sem tesz hozzá, de legalább nem lóg ki negatívan
- Aurél: nála el tudom képzelni, hogy tényleg gazdag (a faterja), bár a Mustangján kívül sokat nem villantott. KB. a tinilányok miatt tették be...
- Papacíta: komoly figura :D
- Szandi: igazi suttyó, de szórakoztató :))
- PSG Ogli: szerintem ő viszi a műsort. Az az igazi wannabe pacek, akiből megállás nélkül folyik a gagyi... de aki nem akarja komolyan venni, annak üdítő a karakter :)
Ezek az arcok amúgy MIND szerepet játszanak, ez szinte biztos. Tehát nem arról írtam véleményt, hogy ki-milyen ember, mert azt honnan tudhatnám, hanem hogy milyen karaktert testesít meg.
hogy is volt kenyér és cirkusz? legalább még cirkusz van
örülök, hogy elmentem ebből az országból bár fogalmam nincs miért nézi ezt akárki is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!