Nekem 2001-2006 volt a legjobb időszak gyerekkoromból:
Gumimacik, Kisvakond, Kacsamesék, Balu kapitány, Postás Pat, Gógyifelügyelő, Pufóka kalandjai, Varázslatos iskolabusz, ezeket nagyon szerettem régen.
A Digimon-t azt imádtam, de nagyon ritkán adták a TV-ben, a Pokémon gyakrabban ment (azt is szívesen néztem), de a Digimon-ban valahogy látványosabbak voltak a fejlődések, a Pokémonnak pedig csak a zenéje volt jobb.
Még volt a Cubix, abból az első évad DVD-n volt meg, azt akkor néztem amikor nem ment a Digimon. :D
Kedvenc mesefilmem pedig a Kincses bolygó.
Mackó úr újabb utazásai
Ez egy nagyon régi könyv, száz év körüli. Sebők Zsigmond írta. Mackó úr egy máramarosi földbirtokos. Nem plüssmackós figura, hanem tenyeres-talpas kisbirtokos. Ember, medvebőrben.
Ez első kötetet nem ismerem, de több rövid történet szerepel benne. Mókás történetek, legendák, kis történelem harmonikusan keveredik benne.
Nekem több kedvencem is volt.
Mazsola, Kukori és Kotkoda, Frakk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!