Az x-faktor műsorából Mimiéket szívesen hallgatnátok még együtt a közeljövőben?
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 22:44
1/10 anonim válasza:
Örültem volna, ha nem ők estek volna ki, amúgy igen, de szerintem ők nem fognak együtt énekelni már!
2/10 A kérdező kommentje:
szerintem sem de örülnék ha folytatnák....szerintem a csávó b:szta el az egészet! szerintem tetszik neki Mimi én úgy láttam rajta (nem csak most!) a nő meg komolyan vette a versenyt ezért estek ki szerintem!
2010. okt. 16. 22:58
3/10 anonim válasza:
Együtt nem, külön külön nagyon szívesen. Ügyesek ők, de nem együtt. Nem volt jó választás őket összerakni. A testvérpár más helyzet, ők azért össze vannak szokva, viszont ők ketten előtte nem is ismerték egymást.
4/10 anonim válasza:
Gergőn látszott, hogy izgult! Elvileg mindkettőnek van párja....
5/10 anonim válasza:
Isten őrizz, pocsékok voltak...
6/10 anonim válasza:
sztem mind2 szuper énekes de a francnak kelett összerakni őket??
azért volt gyenge a produkció mert együtt nem jók
ez a zsűri hibája!!!!
8/10 anonim válasza:
Egész jók voltak, igen szívesen hallgatnám őket még.
Egyébként szerintem Fannié volt a leggyengébb produkció, neki kellett volna mennie.
9/10 anonim válasza:
Mimi hangja nagyon szuper én hallgatnám őket
10/10 anonim válasza:
Én is szívesen hallgatnám őket még, sajnáltam hogy kiestek, mert szerintem jók voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!