Szerintetek a The Voice jobb mint az X faktor volt?
Nem. Unalmas és érdektelenné, lapossá vált. Énekelnek valamit. Aztán ezek a "kócsagok" mondanak valami okosságot. Ennyi a műsor. A végén meg szimpátia szavazás útján eldöntik, hogy ki az akit többet nem látunk. A költségvetés is észrevehetően alaposan meg lett nyirbálva.
Az előválogatón az, hogy háttal ül a zsűri, nem értem, miért olyan nagy szám. Az X-ben sem a kinézet alapján jutott valaki tovább, hanem ott is a hang számított.
Sokszor jött az a vád, hogy az X-ben nem elég tapasztalt szaktekintély a zsűri. Hát ebben a vojszban Miklósa Erikát leszámítva szerintem egyik sem az. Például ez a Manuel lehet hogy nagy tehetség és nagyon jó zenéket csinál. De számomra kiábrándító, hogy pár éve még ő volt a versenyző, emlékszem egy értelmes mondatot alig tudott lenyilatkozni mikor kérdezték, most meg osztja az észt mint valami főmufti... Számomra nem hitelesebb, mint pl. egy Alex.
Gondolom most le leszek pontozva, mert más véleményt mertem írni. De nekem az X-faktor jobban tetszett.
7-8
Nincs szükség az 1000. tehetségkutatóra. Ez a Voice is volt már. Mindegyik ilyen műsorban az énekesek háttértörténete számít, szinte soha nem a hang. Főleg, hogy gyakran tele vannak középszerű vagy szar énekesekkel.
8-as: az X-ben a székes rendszer egy elég nagy hülyeség és rendkívül igazságtalan, több szempontból is.
1. Nincs esélyük a versenyzőknek a fejlődésre és nem lehet megismerni őket.
2. Aki utolsó fellépő és széket kap, biztos továbbjutó, míg akik korábban lépnek színpadra és szintén széket kapnak, nekik nem biztos a továbbjutásuk az utolsó pillanatig.
3. Ez a rendszer lehetőséget ad egyes mentoroknak a taktikázásra. Pl. két évvel ezelőtt az elődöntőben ByeAlex két mentoráltja került a veszélyzónába, mert Gáspár Lacinak és Puskás Petinek az volt a fontos, hogy a saját embereik ott legyenek a döntőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!