Szerintetek indult-e a The Voice második magyarországi évadában Kovács Harmat?
A több, mint egy évtizedes szünet után visszatérő The Voice című tehetségkutató legfrissebb előzeteséből valaki kivette, hogy az a Kovács Harmat is jelentkezhetett, aki az X-Faktor jubileumi évadában a mentorházban kiesett, miután a mentora, Puskás Peti vígaszágra küldte és a többi mentor (Gáspár Laci, ByeAlex és Csobot Adél) nem neki szavazott bizalmat. Íme az előzetes:
Miért, ez jobb lesz, mint az X-Faktor?
Ezt is bizonyára elbohóckodják a nézettségért, mint az X-Faktort.
2. Sajnos mindent elbohóckodnak, nem csak a casting show-kat. Bízom benne egy kicsit, hogy Miklósa Erika nem adja nevét ilyenhez. Az ő személye miatt reménykedem, hogy nézhető lesz.
Lehet, egyedül vagyok vele, de az első és eddig egyetlen alatt esett ki nálam a kedveltek közül Malek Andrea. Néha igaza volt, amikor rendre utasította a bratyizós hajlandóságúakat, de valami gőgösség jött át nekem sokszor.
7-es: a fiatalokra épül itt minden. Az X-Faktorban is azért hozták az értelmetlenebbnél értelmetlenebb újításokat:
6. évad: Az élő show-k számát hétre csökkentették azzal, hogy az első három élő show-ban kettesével szórták ki a versenyzőket (aki a legkevesebb voksot kapta, arra sem kapott lehetőséget, hogy párbajozzon, míg a másik kieső a párbaj vesztese volt), ezzel három hét alatt megfelezve a mezőnyt, 2017-ben is ezt alkalmazták. Emellett a döntő nem kettő, hanem egy adás volt a 2016-os és az utána következő évadokban.
7. évad: A mentorházból kivették a mentorsegédeket, helyettük minden kategóriában két biztos (mentor által választott) és egy vígaszágas (többi mentor által választott) továbbjutó volt. Ezt a 8., a 9. és a 10. évadban is alkalmazták.
Az utolsó négy évad: Megszüntették a párbajokat és mindössze öt élő show volt azáltal, hogy behozták a székeket és így két hét alatt megfeleződött a mezőny.
11. évad: Megszüntették a kategóriákat és a mentorok kezébe adták a döntést, hogy kivel szeretnének együtt dolgozni. Emellett a mentorházban olyan újítás került bevezetésre, melynek értelmében a mentorok a maguk csapatából 2 versenyzőt vittek egyenes ágon az élő show-ba, 2 versenyzőt hazaküldtek és két versenyzőt vígaszágra küldtek és ezzel lemondtak róluk. Majd miután mind a négy mentor kiválasztotta a csapatonkénti 2-2 biztos továbbjutót, utána dőlt el azoknak a versenyzőknek a sorsa, akikről a mentoraik lemondtak és közülük négyen egy másik mentor csapatában jutottak tovább.
"komolyabb zenei show"
Jesszus! Ezt most komolyan gondolod?! Tegnap belenéztem. Hát... hagyjuk.
Volt valami Harmat nevű csaj is benne. A vezetéknevére már nem emlékszem, de szerintem az volt, akit a kérdező kérdez, mert szó volt róla, hogy régebbe indult az X-ben is és ott kiesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!