Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit vársz el a mai X-faktor...

Mit vársz el a mai X-faktor első élő döntőjétől?

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy sokkal ütősebb látványt dobnak össze, elvileg élő adás. Eddig gagyi.
2010. okt. 16. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Háát... én is csak osztani tudom.

Balázs azzal a jövés-menéssel kicsit idegesítő, pedig imádom Balázst, minden reggel hallgatom szinte őket, a Classon. Ördög Nóri kissé érdekes ezzel a hajviselettel jelenleg. + még csak most kezdődött el, de már bakikban nem volt hiány (( Balázs <-> Ildikó, meg akkor Nóri mondta, hogy csill.'-x-faktor:D )) De az a lényeg, hogy jó fej a társműsorvezetője Balázs, és elütötte poénnal, hogy "én meg nem a Buci vagyok". :D

A mentorok hozzák a formájukat, a versenyzők pedig próbálják a maxot kihozni magukból. KáBé ennyit vontam le belőle. de az tény:

ÉLŐ ADÁS KAPCSÁN, MINDENKI IDEGES, SZÓVAL AZ ILYEN KIS APRÓ MEGBOTLÁSOK SZERINTEM TERMÉSZETESEK. : )

2010. okt. 16. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem rohadtjóvolt :D
2010. okt. 17. 17:35
 4/4 A kérdező kommentje:
az tuti. ; )
2010. okt. 18. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!