Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a jó a Star Trekben?

Mi a jó a Star Trekben?

Figyelt kérdés
Néztem pár Star Trek voyagert és enterprise-t de engem egyáltalán nemfogott meg. Egyszerüen mit szeretnek benne olyan sokan? Szinte alig van harc meg lövöldözés. Én egyszerüen nemértem mit szeretnek benne. A Voyager még elmegy de az enterprise.... Vagy ha van még más Star Trek sorozat ami izgi léci írjátok le.
2010. okt. 16. 09:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha a te agyadnak csak az erőszak kell, akkor már ne is haragudj, de ostoba vagy. A Star Trek inkább elgondolkodtat, mintsem elbomlasztja az agyadat értelmetlen erőszakkal. Sok érdekes dolgot vesz célkeresztbe, és sok párhuzamot, szimbólumot lehet a filmben látni, amik a világunk eseményeire, dolgaira utalnak. Ha lövöldözés kell, nézz Star Warst, az másról se szól.
2010. okt. 16. 10:07
 2/10 anonim ***** válasza:
nem azért írok, hogy vitázzak, de nekem sem jön be a Star Trek, lehet, az én agyam nem ilyesmire lett teremtve, de olyan érthetetlen szavakat, neveket használnak, és olyan idiótaságok vannak benn... a sorozatból láttam párat, és az új mozifilmet is megnéztem, egyszerűen sz*rnak találom, amiket csak az igen elvont emberek néznének meg. a környezetemben egyetlenegy embert ismerek, aki nézi, és az egy tényleg fogyatékos gyerek.
2010. okt. 16. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:
43%

jah, és az SW 1000x jobb, és hülyeséget írsz, hogy csak a lövöldözés megy benn : )

izgalmasabb, látványosabb, sztori jobb, követhető.

2010. okt. 16. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Igen, élvezhetőbb az egysíkú agynak, mert semmin nem kell gondolkodni. Lőnek, kardoznak, beszélnek, lőnek, meghalnak. Ennyi a Star Wars.
2010. okt. 16. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

A Star Trek eredetijét még a '60-as években alkotta meg Gene Roddenberry, mégpedig azzal a céllal, hogy a hidegháború kellős közepén pozitív jövőképet mutasson az emberiség számára. Éppen ezért inkább morális kérdésekkel foglalkozik, harcból és lövöldözésből csak annyi van benne, amennyi feltétlenül szükséges.

Az Enterprise a legpocsékabb a sorozatok közül, nem csodálom, hogy nem tetszik.

A Star Wars pedig csak egy túlértékelt mesefilm.

2010. okt. 16. 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A Star Trek szerintem azt mutatja meg, hogy hogyan lehet megoldani a problémákat harc nélkül, de ha téged csak a harc meg az öldöklés érdekel az elég gáz. Egyébként vannak benne harcok csak nem arról szól az egész film, hogy mindenkit lemészárolnak.
2010. dec. 24. 21:26
 7/10 anonim válasza:
Csak azt tudnám, hogy ha már így előkerül egy olyan ember, akinek nem tetszik a Star Trek, akkor miért kell egyből a Star Warst szidni? Ez valami íratlan szabály, hogy az ST fanoknak utálnia kell az SW-t, és fordítva? Én magam is SW rajongó vagyok, és azért eléggé felületes megállapításokat írtok róla. Nincs értelme azon vitázni, hogy melyik a jobb, mert össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Nekem például személy szerint nincs semmi bajom az ST-vel, sőt, a klasszikus sorozatot Kirk kapitánnyal és Spockkal kifejezetten szeretem. :-) De csak szétszórtan láttam egy-egy részt, de nem csak ebből, hanem az ST más sorozataiból is... Nem igazán értettem őket, mert nem vagyok ST fan, és nem követem nyomon a sorozatok minden epizódját, de ezért nem kezdem el szidni, hogy az ST milyen sz*r.
2011. márc. 22. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsánat,de egyesek szidják az enterprise-t.Az a hülye aki szidja.az egy érdekes és izgalmas sorozat.JÓ.viszont az Új nemzedékkel egyetértek,hogy sz*r.fizikai képtelenségek sorozata.ott van Q HÜLYESÉG.
2011. okt. 1. 16:48
 9/10 Tiktaalik válasza:
Nézd meg a DS9-et,filozofikus,igaz;de egy filmélmény ne csak a lövöldözésen múljon. Jem'Hadar barátaim igen lövöldözősök,de én a kemény pasikat a paroxizmusig:))))))))
2012. ápr. 10. 10:27
 10/10 anonim ***** válasza:
A Star Treknek éppen az a lényege, hogy kéveset lövöldöznek, ez a film tanít!
2020. febr. 20. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!