Melyik bunugyi sorozat lehet?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyik csatornan ment, vagy megy az a sorozat, ami igaz buntenyeket dolgoz fel, es mutatja be, hogy tortenhetett az egesz, az elhunytak igazi csaladtagjai is meselnek benne, rendorok is, nyomozok is stb, youtuben is fent vannak valahogy, csak nem tudom a cimet:( valaki felismeri ennyibol?2023. aug. 9. 19:29
1/2 anonim válasza:
Id csatornán csak ilyen igazából megtörtént esetek vannak
2/2 anonim válasza:
Szerintem, nézd meg az Investigation Discovery (ID) műsorai között! Korábban én is gyakran néztem pl. a Tudós nyomozókat, a Dr. G.-t, a Rémálom a szomszédbant, stb., de már jó pár éve kikerült a csatornakínálatból. Itt megtalálod a többi műsor címét is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!