Mi a stratégiája, célja a Cartoonito-nak pontosan?
Múltkor kb.9 napig ment egész nap a Batwheels és még értem hogy új sorozat kell a promóció de alig volt pár epizódamit ismételtek oda vissza és semmi más sorozat nem volt, nagyon hamar meg untam, meg lehet unni így szerintem elveszti a nézettséget. Legalabb is én nem így csináltam volna hanem max 5x adjákegymas utan de mást is. Ma ismét ez volt csak legalább este 9ig reggel 6tol ment a csillagkozi Ella, és semmi más. Mi van ha sokaknak nem tetszik pont ez a sorozat akkor nyilván atkapxsol máshova de így olyan érzés mintha csak spammelik
Ugye a cartoonito régen bumeráng volt és amikor megváltozott akkor 9 napig batwheels maraton volt...meg ha a kedvenc sorozatom is lenne a batwheels akkor is sok szerintem. Nem értem a stratégiát...jatszhatjak oké de menjen más sorozat is azért...más csatornán nem tapasztaltam ilyet hogy csak 1 sorozatot adnak mint maraton 1 csatornán. Sok mesét nézek a cartooniton és ezek a maratonon nekem valahogy nem adják azt a feelingrt hogy ott nézzük az új sorozatot 1 hétig....ki mit gondol erről? Lehet csak én bajom de érdekel hátha más is nézi a csatornát és ezt tapasztalta. Számomra idegesítő, nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!