A Celebrandi műsorban vannak olyan celebek, akik valóban társat keresnek?
Figyelt kérdés
Ezek a műsorok szerkesztettek, megrendezettek, viszont olyan érzésem van, hogy egy-két szereplő tényleg érdeklődik. Mit gondoltok?2023. aug. 1. 20:58
A kérdező szavazást indított:
Igen, van egy pár.
Nem nincs, mindenki szerepet játszik.
14 szavazat
1/6 anonim válasza:
Ki jobban, ki kevésbé, de mindegyik szerepet játszik, hiszen kapja a nagy pénzt a szereplésért. Vagyis ami kamu, az akkor is az, ha megjátszák, de akkor is, ha félig.
2/6 anonim válasza:
Mindegyik szingli amelyik benne van. Ez kb olyan mint a házasodna a gazda. Mindenki csak a szerepért van ebben a műsorban. Több civil szereplő is benne volt már műsorokban. Pl Darica az észbontókban, de van aki a szerencsekerékben is meg fordult vagy a zsákba macskában. De úgy vannak szerintem vele, hogy próba szerencse nincsenek elzárkózva semmitől. Végülis a házasodna a gazdában is egy pár mai napig együtt van a 3. Évadból. Ezeknél meg kiderül majd.
3/6 anonim válasza:
Hát a Schumacher Vandát, azt biztos kezelgeti valamelyik rtl-es fejes, különben mit keresne a képernyőn? :) Szóval ő pl. nem is szingli a szó szoros értelmében.
4/6 anonim válasza:
Schumacher Vanda az egyik RTL-es nagyfőnöknek a nője, nem keres az párt, minek tenné. Ezért szerepel annyi műsorban, ugye régóta ismert a "szereposztó divány?".
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én egyébként pont nem az ifluencer-modell vonalra gondoltam, hanem pl. Az énekesnő Dórára vagy Bogdányi Titanillára vagy a fodrász Ferencre. Rajuk láttam azt, hogy mintha tényleg érdekelné őket a másik, de nem tudtam eldönteni, hogy ez igazi-e, ezért írtam a kérdést.
2023. aug. 6. 07:00
6/6 anonim válasza:
Ezek is csak celebek, bár valamit tesznek is, nemcsak a magamutogatásból élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!