A Szerencsekerék műsorban a 2 "civil" játékos valóban hétköznapi emberek, vagy az aktuális celeb ilyen-olyan kapcsolatai? Mit gondoltok?
Láttam eddig minden adást. Felmerült bennem, hogy a két "ismeretlen" játékos igazából nem teljesen sima, hétköznapi emberek, hanem az aktuális ismert ember, celeb közeli-távoli rokonai, barátai, egyéb ismerősei, stb. lehetnek. (Például a múlt héten, amikor a Király Viktor volt, akkor az a Martina nevű csajszi mondta is, hogy pár hónappal ezelőtt szerepelt K.V. egyik videoklippjében statisztaként)
Korábbi, hasonló kvízműsorokban (pl. 40 milliós játszma, A széf, a Fal, stb) elhittem, hogy sima átlagemberek játszanak, sőt egyértelmű volt de itt olyan gyanús nekem. Eleve, most a járvány idején csináltak volna ilyet sima emberekkel? Volt egyáltalán "toborzása" a műsornak az elmúlt 2-3 hónapban? Meg eleve más műsorokban mikor már tartott is adtak meg elérhetőséget, hogy hol lehet jelentkezni játékosnak. Itt nem...
Szóval a kérdés lényege: Valaki tudja esetleg, hogy kik lehetnek a másik 2 játékos a Szerencsekerékben az ismert celeb mellett?
"W"
"Zsebbe macska"
"Ván olyán mágyár szó, hogy trojái fáló?"
Tegnap Popi13 néven a volt szomszédcsaj volt benne...nem tudom milyen alapon. Annyit tudok hogy szerepelt a "Szombat esti láz"-ban, meg a "Hagyjál főzni"-ben is, meg hogy elkezdett dolgozni a TV-nél..de nem híresség.
Az nem VV Ági volt, mert az az Ági, akiről beszéltek, az szerepelt tavaly a Farm VIP-ba.
Aki szintén VV Ági volt, tavaly ő volt a Farmba aki feladta😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!