Ma elindult a (megújult) Szerencsekerék. Hogy tetszett nektek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 22:45
1/5 anonim válasza:
Kb 5 percig birtam nezni.
Iszonyu eroltetett, ugyanazok az agyonhasznalt szereplok, csilivili bugyuta musor.
2/5 anonim válasza:
Rettenetes!
Pápaitol kitéptem a hajam. Olyan buta szerencsetlen. Adtam esélyt tegnap a másodiknak. Kár volt, az a zöld ruhás lány mégsötétebb volt, mint Pápai...szerintem már Kasza se bírta látszott rajta, meg az is, hogy nem tud mit kezdeni ezekkel az 1 bitesekkel.
Azt gondoltam, hú..de jó lesz újra szerencsekerék, ami egy intelligens műsor volt. Hát sajnos ez megközelítőleg sem az.
Nem adok több esélyt ennek.
3/5 anonim válasza:
Vicces ahogy a betűs csaj odamegy és megérinti a betűt
mintha átfordítana mint régen.
😀
4/5 anonim válasza:
Borzalom
Gáspár zsótitól kitéptem a hajam
Mássalhangzó: e, ELemér
5/5 anonim válasza:
Én most nézem a TV-ben. Most éppen Pintér Tibor játszik. És az a véleményem, hogy meg se közelíti a régi szerencsekereket. Amikor Cookyék játszották, hát komolyan.... Egy kínai, egy francia, és egy brazíliai is játszik. Szóval ott tartunk, hogy külföldiek játszanak szinte olyan játékot, ami a magyar nyelvtanhoz kapcsolódik! Ez nekem kellemetlen, de néha Kasza Tibin is látom, hogy nem bír már ezzel a sok hülyével mit kezdeni. A legelviselhetőbb játékos Király Viktor volt, mert ő legalább felnőtt emberként viselkedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!